Giderek birbiriyle bağlantılı ve daha akıllı hale gelen küresel ortamda, bilişim teknolojileri eskisine oranla çok daha hızlı değişirken, son gelinen noktayı ve çözüm yolları arayanların tercih edebilecekleri yöntemleri tanıtmak üzere IBM, 14 Aralık?ta ?Akıllı Hamleler? adını verdiği bir sanal konferans düzenliyor.

IBM Türk Yazılım Grubu Satış Müdürü Arzu Gelgeç?in açılış konuşmasını yapacağı etkinlik saat 14.00?te başlayacak. IBM DB2 ve Power7 ikilisi ile sunulan en akıllı veritabanı sisteminin özelliklerinin tanıtılacağı etkinlikte, saat 14:45?te IBM Türk Power Sistemleri Kıdemli Satış Uzmanı Kadri Aksoy güvenli, ekonomik ve ölçeklenebilir bilgi işlem altyapılarını mümkün kılan Power sistemleri ve sanallaştırma çözümleri ile ilgili bilgi verecek. Aksoy?un ?Bilişim Dünyasının Değişen Ekonomik Koşullarında Power Sistemleri ve Sanallaştırma? isimli konuşmasının ardından saat 15:30?da IBM Türk Bilgi Yönetimi BT Uzmanı Hüseyin Yılmaz, üç kat performans artışı ve üçte bir daha az maliyet imkanları sunan, DB2 ve Power Sistemi ikilisini kullanarak veritabanı sistemini bir üst vitese geçirebilme yöntemlerini paylaşacak.

Sanal etkinlik boyunca ara ara yapılacak soru-cevap seansları ile katılımcılara veritabanları ile ilgili merak ettiklerini sorabilecekleri bir platform sağlanacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın