Unilever, Türkiye?de yapılan ?Yıllık Yatırımcı İlişkileri? semineri kapsamında, yatırımcılara yönelik çığır açacak nitelikte bir kurumsal uygulamayı tanıttı. The App Business tarafından geliştirilen bu uygulama ile yatırımcılara ilk kez; sonuçları bölünmüş ekranda canlı olarak yayınlayan videolara ve sunumlara gerçek zamanlı erişim, interaktif hisse fiyatı grafikleri ve kişiselleştirilebilir yatırımcı paneli kullanımı gibi imkânlar sunuluyor.

Unilever Yatırımcı İlişkileri ve M&A Başkanı James Allison yeni uygulama ile ilgili ?Bu uygulama, yatırımcılara ve analistlere hareket halindeyken bile önemli bilgileri takip etme olanağı sağlıyor. Hem son derece karmaşık, hem de çok büyük miktardaki verileri çok net ve kolay erişilebilir bir şekilde iletebiliyoruz. Tüm bunların yanında, bu uygulama piyasada canlı video akışı sağlayan ilk IR uygulaması olarak alanında da bir öncü.? açıklamasında bulundu.

Uygulamadaki multi-touch özellikli interaktif grafikler sayesinde, ayrıntılı hisse fiyatı karşılaştırmaları ve analizleri yapmak, ekran resimlerini çekip bunları seçilen kişilere göndermek de mümkün.  PDF okuyucusu hızlı ve kolay kullanımlı olan uygulama, ayrıca çevrimdışı belgelerin görüntülenmesine ve belgelerin hem bir bütün olarak, hem de tek sayfalar halinde hızlı paylaşımına olanak veren temel iş özeliklerine sahip.

Allison ?Unilever?in bu uygulaması sadece finans ile ilgili veri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Unilever?in Sürdürülebilir Yaşam Planı ve şirketten en yeni haberlere ilişkin güncellemeleri de içeriyor. İşimizi iki kat büyütürken, çevresel ayak izimizi azaltmaya yönelik hedeflerimiz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz uygulama, yatırımcılara şirketimizin performansına yönelik kapsamlı bir bakış açısı da sunuyor?şeklinde konuştu.

Uygulamanın diğer özellikleri arasında finans alanındaki önemli gelişmeler hakkında son bilgilere ulaşmanın yanı sıra yıllık raporlara ve şirketin basın bültenlerine erişim kolaylığı bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın