İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.?nin bu yıl 13.?sünü gerçekleştirdiği SIGN İstanbul 2011, devam ediyor. İlk iki gün, yurt içi ve yurtdışından yoğun bir ziyaretin gerçekleştiği fuarı, kapanışa kadar 60?ı aşkın ülkeden 20 binin kişinin gezmesi bekleniyor. 4 kıtadan katılımın olduğu SIGN İstanbul?da baskı teknolojilerinden 3 boyutlu reklam uygulamalarına kadar pek çok yeni ürün kullanıcısıyla buluşurken, Açıkhava Reklamcılığı Sektörü?nün Anadolu?daki başarılı temsilcileri global markalarla yeni ortaklıklar ve işbirlikleri gerçekleştiriyor.

Perakende sektöründeki inovatif uygulamalarının yer aldığı Intershop İstanbul Perakendecilik Fuarı ile birlikte düzenlenen SIGN İstanbul 2011?de; Tabela, reklam panoları, dijital baskı makineleri, mürekkep ve boyalar, iç ve dış mekan malzemeleri, neon ve LED teknolojileri gibi Açıkhava Reklamcılığına ilişkin tüm ürünleri bir arada sergileniyor.

?Araç kaplama yarışması? da var, ?Tabela Ustalarının Resim Sergisi? de?

SIGN İstanbul 2011, yeni teknolojilerin yanı sıra dikkat çekici etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. ARED (Açıkhava Reklamcıları Derneği) kendi standında, açıkhava reklam sektörünün sanatçı ruhunu göstermek amacıyla, tabela ustası ressamların tablolarını sergiliyor. Yine ARED? in, hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçilerce ilgiyle izlediği bir başka etkinliği de SIGN İstanbul Fuarı?nda ilk kez gerçekleştirilen Araç Kaplama Yarışması. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen yarışmada uygulamacı ustalar, maharetlerini sergileyerek araçları en kısa sürede ve hatasız kaplamak için yarışıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın