Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin 77. yılı münasebetiyle Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği (KA-DER) geçmişten günümüze seçilmiş tüm kadınları bir araya getiriyor. Kadınlar, 5 Aralık 2011 Pazartesi günü; öğleden sonra saat 14.00 de İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde buluşacak. KA-DER’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“KA-DER olarak geçtiğimiz yıl başlattığımız ve her sene farklı bir mesaj vereceğimiz bu geleneksel kutlama günümüze; bugüne değin eski / yeni tüm seçilmiş ve/veya atama yolu ile karar verme mekanizmalarına gelmiş kadınlarımız ile birlikte olacağız.

İzmir Milletvekili Nesrin Ulema; 21.Dönem Milletvekili Gönül Saray Alphan; CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Nazik Işık; 22.Dönem Milletvekili Türkan Miçooğulları; 21.Dönem Milletvekili Güler Aslan, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi; kent konseyi kadın meclis başkanlarımız toplantımıza katılacak olan isimlerden bazılarıdır.

Bugünün idraki ile tüm siyasi partilerde ya da bağımsız olarak siyasetin içinde bizzat olan ve ya olmuş kadınlar ve siyasette kadının olması adına çalışan bir dernek olma niteliğimizle; karar verme mekanizmalarında seçilmiş /atanmış kadınlarımız ile birlikte bizlere özel olarak yapacağımız bu önemli kutlamada sizi de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın