İletişim dünyasının disiplinlerini bir araya toplayan www.halklailiskiler.com yayın hayatına başladı. Sitenin hedefi, bir sosyal düşünce platformu yaratmak.

Türkiye?de iletişim çalışmalarına iş dünyasının ilgisinin yükselmesi, sektörün her geçen gün büyümesini sağlıyor. Büyüyen sektöre genç profesyoneller de ilgi gösteriyor. Halklailiskiler.com’un amacı, sektörün profesyonellerini, iş dünyasını, akademisyenlerini ve genç iletişimcileri aynı platformda buluşturmak. Bu çerçevede iletişim disiplinlerini geniş kitlelere anlatabilmeyi ve iş dünyasına önemini ve yararlarını daha iyi gösterebilmeyi hedefliyor.

Sektör profesyonellerinin, mesleğe gönül verenlerin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve yöneticilerin bilgilenmesine, bilgilerini yenilemesine ve paylaşmasına imkan sağlayacak olan www.halklailiskiler.com; iletişimciler, gazeteciler, meslek örgütleri, iş dünyası ve paydaşları arasında dayanışma ortamı sağlamayı, bilgi alışverişine ve etkileşime dayalı ve sürekli gelişime odaklı bir paylaşım ortamı olmayı da misyonu olarak hedeflemiş durumda. Site ayrıca, iş dünyasındaki yenilikleri, gelişmeleri, projeleri, faaliyetleri ve değişiklikleri de okurlara sunacak.

www.halklailiskiler.com yöneticisi Fügen Toksü, sitenin sektörel ihtiyaçtan ortaya çıktığını belirterek, şunları söyledi; ?İletişim disiplinlerinin bir arada yer alacağı tek platform. Öncelikli hedefimiz, iş dünyasını, yöneticileri, iletişim yöneticilerini, genç iletişimcileri bilgilendirecek ve bilgilerini yenileyecekleri bir düşünce platformu oluşturmak. Yazarlarımız da uzmanlık alanlarının en iyileri olmaları nedeniyle yine bu hedefimizi destekleyecek. Sektörün sesi ve iletişim kanalı olacağına inanıyoruz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın