HALİL ÖNCÜ-MANAVGAT >>Manavgat Kızılağaç?ta bulunan Club Nena,  Eko okul sponsoru oldukları Ünal Akpınar İ.Ö.O. ana sınıfı öğrencilerini okullarında ziyaret ederek, kısa bir süre önce otele yaptıkları geziyi takiben çevre konulu bir resim yarışması düzenledi. 5-7 yaş arasındaki minikler çevre konusunda gördükleri çevreye duyarlı işletme uygulamalarını ve öğrendiklerini resme döktüler. Birbirinden güzel resimlerin ortaya çıktığı yarışmaya katılan tüm minik öğrencilerin tamamı çevreye olan ilgi ve sevgilerinden dolayı birinci seçildiler.

Resim yarışmasında 14 erkek öğrenci ve 11 kız öğrenci olmak üzere toplam 25 anasınıfı öğrencisi, yapmış oldukları gezide öğrendikleri konular arasında olan;  mavi bayrak, çevre temizliğinin önemi, atık ayrıştırma, geri dönüşüm, caretta caretta deniz kaplumbağaları, atık piller ne yapılmalı ve meyve ağaçları konularındaki öğrendiklerini resimlediler.  Resimler arasında ?Nevin anne? diye hitap ettikleri CLUB NENA yönetim kurulu başkanı Nevin Hanımın rengarenk resimleri ise görülmeye değerdi.

Club Nena yetkilileri, yaptıkları resimlerin karşılığı olarak hepsini birinci seçerek, birer kutu pastel boya hediye ettiler. Hediye töreninde Club Nena İşletme Müdürü Kayı Kayım ,Mali İşler Müdürü Yasemin Bürge ve Kalite Yönetim Müdürü Nebi Gökırmaklı hediyelerini teker teker öğrencilere verirken, Ünal Akpınar İ.Ö.O. ana sınıfı öğrencileri de nazar boncuklarından oluşan, kendi yaptıkları hediyelerini otel yöneticilerine verdiler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın