İşadamı kimliğiyle olduğu kadar sporcu kimliğiyle de tanınan Sadettin Saran, 23 Kasım?da Kadir Has Üniversitesi?nde düzenlenecek ?Spor, disiplin ve başarı? konulu söyleşinin konuğu olacak.

Gençlerin hayata daha iyi motive olabilmeleri ve kendileriyle barışık yaşamalarında kuşkusuz sporun etkisi çok büyük. Dünyadaki birçok üniversitenin, profesyonel olarak sporla uğraşan gençlere tanıdığı burs olanakları da sporun önemini bize gösteren diğer bir gerçek. Bugün Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan ve 1984-1985 yıllarında Türk yüzme milli takımı kaptanlığı yapan Sadettin Saran da spor bursuyla üniversite yaşamına ABD devam etme şansı yakalamış başarılı bir işadamı.

Kürekten Lacros?a öğrencilerine 18 farklı dalda spor yapma imkanı sunan, katıldığı yarışlarda aldığı şampiyonluklarla gurur duyan üniversitemizin 23 Kasım?daki ?Spor, Disiplin ve Başarı? konulu söyleşinin konuşmacısı da Sadettin Saran olacak. Konuşmasında sporun kendisine kattıkları ve iyi bir işadamı olmasındaki payını anlatacak olan Saran, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.

Tarih: 23 Kasım 2011, Çarşamba

Yer: Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü (Cibali Salonu)

Saat: 12.30


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın