Vodafone Türkiye’nin Koçnet Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (?Koçnet?) şirketini satın alma süreci Rekabet Kurulu tarafından onaylandı.

Yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye?nin, kurumsal sabit iletişim pazarının önde gelen alternatif telekom operatörlerinden Koçnet?i satın alma işleminin Rekabet Kurulu tarafından onaylandığı bildirildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Koçnet satın alımının, Vodafone Türkiye?nin müşteri odaklı stratejik programının geleceğe daha güçlü taşınması adına önemli bir kilometre taşı olduğunu, süreçte Rekabet Kurulu onayı gibi önemli bir aşamanın geçilmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Kapanış ve devir işlemlerini mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırmak üzere çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Timuray, ?Rekabet Kurulu’nun kararı, Türkiye telekom sektör için değer yaratacak bir birleşmenin yolunu açmıştır. Faaliyetlerinin merkezine kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini yerleştiren bir şirket olarak, kurumsal ve bireysel müşterilerimize en ileri iletişim hizmetlerini sağlamak için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

One thought on “?Koçnet? hisselerinin tamamının Vodafone Türkiye?ye devri Rekabet Kurulu tarafından onaylandı”

  1. vodafone faturalı hatta gectım cok ıyıdı tarıfemı degıstım degısınce 2 fatura bırden odedım sonra yenı tarıfemde bana bır uyarı sms gonderıldı dıgerıde gelır beklerken fatura bılgı geldı 452.30 tl resmen tuzak ıtıraz ettım sonuclanmadı 1 hafta gecmeden sms uyarı aldım yenı donem ıle ılgılı % 80 kısmı tamamlanmıstır diye ardından da % 100 aynı anda
    nasılolurdu tarıfem 1000 dk 500 dk gelır aradım bu sefer evet haklısınız yıne ıtıraz ettım bakalım ne sonuc alacam bu kadar rezalet gormedım nasıl odenır bu fatura

Bir yanıt yazın