Geçmişi Fethiye?de yer alan Letoonia Tatil Köyü?ne kadar uzanan 25 yıllık bir turizm geleneğine sahip Gazella Turizm, kadrosunu güçlendirerek sektörde etkili olmaya devam ediyor. Kurumsal Satış, Pazarlama ve Müşteri Temsilciliği alanında deneyimli bir isim olan Begüm Aykaç, Ekim 2011 tarihinde Gazella Turizm Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.

1996 yılından beri şirketler ve tatilseverler için yurtiçi ve yurtdışı seyahat organizasyonları, vize, uçak bileti, otel, rehberlik, transfer, eğlence ve kültürel turlar planlayarak hizmet sunan Gazella Turizm müşterilerine daha iyi hizmetler sağlamak üzere kadrosunu daha da zenginleştiriyor.

Bugüne kadar satış ve pazarlama alanında pek çok tecrübesi bulunan Begüm Aykaç Ekim ayında Gazella Turizm Satış ve Pazarlama Müdürü görevine getirildi. Aykaç, daha önceleri Sofa Hotel Nişantaşı, Semtur Kongre ve Turizm Şirketi, Boogy Seyahat ve Kongre Şirketi, Ceylan Intercontinenal ve The Marmara Hotel gibi kurumlarda satış, pazarlama yöneticiliği ve müşteri temsilciliği görevleri yaptı. 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Otel İşletmeciliği Bölümü?nden mezun Aykaç?ın stres ve zaman yönetimi gibi alanlarda da deneyim bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın