Bircom Teknoloji A.Ş., 2010 yılı sonunda başladığı büyüme çalışmalarına yeni bir atamayla devam ediyor. Kendi Ar-Ge birimine sahip olan, TTGV ve TÜBİTAK ile ortak projeler üreten ve Türk telekomünikasyon pazarına sürekli olarak yeni yazılımlar ve donanım destekli uygulamalar sunan Bircom Teknoloji?de, sektörün deneyimli isimlerinden Murat Bolten Genel Müdür olarak atandı. Bolten, Bircom Teknoloji?nin Türkiye?de pazar lideri konumunda bulunan ve yurtdışında da adından söz edilen projelerinin tümünden sorumlu olarak görev yapacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olan Murat Bolten, profesyonel hayatına Elf/Selyak’ta başlamış ve sırası ile Bayındır Holding ve Kıraça Holding’de devam etti. Network yöneticisi göreviyle Bayındır Holding’in Antalya Havalimanı projesinde yer aldı.
Hollanda ve Almanya’da alternatif telekom hizmetleri alanında faaliyet gösteren iki ayrı şirketin kuruluşunu gerçekleştiren Bolten, bu sürecin ardından Türkiye’nin ilk alternatif telekom operatörleri arasında yer alan TelcoTurk ve ardından MobiusTelekom’un kurucu ortağı oldu. Burada alternatif operatörlere teknoloji ve destek birimi oluşturan Bolten, aynı dönemde Komshu İletişim Hizmetleri firmasının da yönetici ortağı görevini yürüttü.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın