Akbank, Van ve Erciş’te ağır hasara neden olan 7.2’lik depremin ardından zor günler geçiren müşterileri için 3 aylık bir kredi ertelemesi uygulaması başlattı. Bölgedeki müşterilerine destek olmak için harekete geçen Akbank, kredi erteleme uygulamasının yanısıra, deprem bölgesindeki bankacılık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için Van’a gezici şubesini ulaştırdı.

Kredi erteleme uygulaması ile; Akbank’ın Van’daki bireysel müşterilerinin talep etmeleri halinde, kullanmış oldukları krediler için, mevcut faiz oranlarından, 3 ay taksit ertelemesi yapılacak. Akbank, ticari müşterilerinin de yine talep etmeleri durumunda, kredi geri ödemeleri ya da taksitlerini aynı şekilde üç ay süreyle erteleyecek.

Depremden etkilenen tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerini sunan Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt, bölgedeki bankacılık hizmetlerinin kesintisiz sürmesi için tüm önlemleri aldıklarını vurguladı. Depremin açtığı yaraların en hızlı şekilde sarılması için yürütülen çalışmalara Akbank olarak destek olmak istediklerini belirten Akkurt, ?Bu amaçla, öncelikle bölgede talep etmeleri halinde müşterilerimizin kredi ödemelerini 3 ay erteliyoruz. Amacımız, küçük de olsa bir destek vererek deprem mağduru Vanlılar’ın biraz olsun rahat nefes almalarını sağlamak” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın