Dünya ev tekstili sektörünün en büyük fuarı Heimtextil Frankfurt, 11-14 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenecek.

Heimtextil aynı zamanda, Türk firmalarının dünyada en yoğun katılım sağladığı fuarların başında geliyor. Bu yıl fuara Türkiye’den yaklaşık 200 firma katılacak ve bu bir rekor olacak.

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının her  yıl Heimtextil?de artan performansına dikkat çekti.  Burkay?a göre, Heimtextil her yönden sektör için belirleyici olacak ve Türk firmaları bu pozitif gelişmenin bir parçası olmaya devam edecek.

Messe Frankfurt tarafından her yıl organize edilen ve alanında dünyanın en önemli organizasyonu olan Heimtextil Uluslararası Ev Teksitili ve Ticari Tekstil Ürünleri Fuarı, 11-14 Ocak 2012 tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenecek. Bu yıl 42?ncisi gerçekleştirilecek fuarda; 60 ülkeden 2600?ün üzerinde katılımcı firma ve 136 ülkeden yaklaşık 73 bin ziyaretçi bekleniyor.

Heimtextil Uluslararası Ev Teksitili ve Ticari Tekstil Ürünleri Fuarı, Türk firmalarının en yoğun katılım sağladığı organizasyonların başında geliyor. Türkiye’den fuara bu yıl yaklaşık 200 firma katılacak. Fuarı Türkiye?den ayrıca 2500’ü aşkın profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Burkay, fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede,  “Türk şirketleri, güçlü pazarlama platformu Heimtextil’de müşterilerini, yaratıcı yeni ürünleri ve en son tasarımlarıyla ağırlıyor. Türk firmaları her yeni Heimtextil?de giderek daha iyi bir performans gösteriyorlar. Heimtextil her yönden sektör için belirleyici olacak ve Türk firmaları bu pozitif gelişmenin bir parçası olmaya devam edecek? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın