Turizm alanında 15 yılı aşkın sektör tecrübesine sahip iki kadın girişimcinin kurduğu Antalya merkezli Evatur, sektöre ses getiren Club Family uygulaması kapsamında, her kesimden yerli turiste hizmet veriyor. Bugünün fiyatlarıyla 10 yıl sonrasının dahi tatilinin planlanabildiği bu uygulamada, sahip olduğu yaşam tarzından ötürü, daha özel koşullarda hizmet almak isteyen muhafazakar kesim için de geniş tatil seçenekleri sunuluyor. Firma, bu gruba yönelik olarak, tüm aile fertlerinin sorunsuz ve keyifli bir tatil geçirmesine uygun koşullara sahip turistik tesisleri portföyünde bulunduruyor. Böylece, muhafazakar kesim, dünya görüşüne uygun tatil yapabileceği tesisler arasında istediği gibi seçim yapabiliyor.

Club Family sistemi, ?yerli turiste pozitif ayrımcılık? ilkesine dayanıyor

Evatur tarafından, tüketici ihtiyaçlarından yola çıkılarak oluşturulan ?Club Family? sistemi, tatili bir lüks olmaktan çıkartıp, orta sınıf yerli turiste, yabancı turistlerde olduğu gibi uygun koşullarla kaliteli tatil yaptırmayı hedefliyor. Bu yeni tatil konsepti, farklı sektörlerden pek çok büyük zincir markanın, müşteri devamlılığı yaratmak amacıyla uyguladığı taahhüde dayalı üyelik sisteminin, turizme entegre edilmesine dayanıyor.  Turizm yatırımcısı için yılın 12 ayı müşteri potansiyeli sunacak olan sistem yıllardır uygulanmakta olan devremülk tatil modelinden oldukça farklı. ?Erken Rezervasyon Paketi? olarak nitelenen bu sistemde her üye, tatil için her sene aynı lokasyonda ya da tesiste kalmak zorunda kalmıyor. Önündeki yüzlerce tatil seçeneği arasından, erken rezervasyon avantajlarıyla seçimde bulunuyor.

Sisteme katılmak için tek yapmak gereken ücretsiz tatile çıkmak

Club Family?nin oldukça ilginç bir üyelik girişi bulunuyor. Evatur?un davetiye gönderdiği müşterileri, firmanın anlaşmalı tesislerinde 4 gece 5 gün ağırlanıyor. Bu arada kendilerine üyelik avantajları anlatılıyor. Eğer tatilden ve sistemden memnun kalır, üye olmak isterlerse hediye tatilleri 7 güne çıkartılıp, üyelikleri gerçekleştiriliyor.  10 haftalık bir üyelik süresinin olduğu Club Family, kullanıcılarına bu süreyi 10 yıl içinde istediği gibi kullanabilme fırsatı sunuyor. Dolayısıyla, bugün sisteme üye olan kişi, dilerse bugünün fiyatlarıyla 10 yıl sonrasının tatilini planlayabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

6 thoughts on “Evatur, muhafazakar kesimin de hayallerindeki tatili planlıyor”

  1. bu bir dolandırıcı firmanın reklamı ve siz de bu firmaya öneyak oluyorsunuz.bir çok insan şu anda bu firma yüzünden mağdur. belkide bir kısmı sizin yayınladığınız ilanlara bakarak güven elde etmiş ve dolandırılmış.artık bu yapmış olduğunuz haberler ne kadar doğru ve yararlı biraz düşünün.

  2. ben bu de bu firma tarafından dolandırıldım ve devlet de araşdırmadan tur izni veriyor nerelere kaldık insanın kime nasıl güveneceği kalmadıı bu hülya hanım yataca yeri yok hoş bizim paramız la zevki sefa süerler ama olsun insan boşuna katil olmaz yaa bu nun gibi insanlar var iken olur katil gökan eşi olurrr evet yayınlanan ilan ların yüzün den dolan dırıldık bu net sadece sanal olmak la kalmayım dolan dırıcı bir sizdem sade nalet olsun bunlara ban kalara yazı gön derdim
    turizim bakanlığına yazı gön derdim hayırlısı bulurrlarsa paramızı alırız

  3. aynen bnde evatr magdrlarından bryımm..hrm zkkım olsun o paralar insalık kalmamıs …insanlıktn cıkmıs kpkler.

  4. kemere tatil yapmaya gittim orda bu dolandırıcıların kurbanı oldum.. artık kemeri hiç iyi anılarla hatırlamayacağım. o hatice hanım (hanım lafın gelişi..) umarım bu yaptıklarının karşılığını fazlasıyla alır.. bir gün kafasının üstüne düşecek ama ne zaman bakalım.. bu arada savcılıga suç duyurusunda bulundum..

Bir yanıt yazın