Tüm şirket fonksiyonlarını kapsayan bir SAP projesinin hayata geçirilmesi için Elsys ile işbirliği yapan Bay Döner yalnızca entegre bir altyapı sistemi kurarak büyüyen iş hacminin sürdürülebilirliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda kurumsallaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor.

Perakende gıda sektöründe faaliyet gösteren İzmir merkezli bir firma olan Bay Döner kendisine ait olan mağazalarla birlikte acentelik sistemini de hayata geçirerek sürdürülebilir büyüme amacını gerçekleştirebilmek için rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Yıl sonuna kadar şube sayısını 45?e çıkararak restoran zinciri kurma hedefi bulunan Bay Döner kurumsal süreçlerini SAP ile yeniden yapılandırırken Elsys ile çalışmayı seçti. Bu doğrultuda gerçekleştirilecek olan SAP ERP projesi kapsamında Bay Döner ihtiyaç planlama ve malzeme yönetimi, satış ve dağıtım, mali muhasebe, duran varlıklar muhasebesi, masrafyeri muhasebesi, kârlılık analizi, insan kaynakları ve bordro uygulamalarını devreye alarak tüm süreçlerini yeniden yapılandırıyor.

SAP uygulamalarında Elsys ile çalışmaya başlayan Bay Döner?in devreye alınacak olan perakende sektörüne özel analitik uygulama çözümleri ile birlikte departmanlar arasında yaşanan her türlü iletişim kopukluğuna son vererek takım çalışmasına yönelik hedeflerini gerçekleştirmesi amaçlanıyor. Böylece hayata geçirilecek ERP ve analitik uygulama çözümleri ile raporlama için alınan dataların tam olmaması veya bu datalara zamanında ulaşılamaması gibi olası sıkıntıların son bulması hedefleniyor.

Entegre bir program olması nedeniyle seçilen SAP ile Bay Döner?in ileride farklı sektörlere giriş yapması halinde aynı programın kullanımı yoluyla farklı süreçlerin işlenebileceği vurgulanıyor. Ayrıca raporlama süreçlerinin diğer süreçlerle entegre bir şekilde yürütülmesini sağlayan Elsys?in uzmanlığında hayata geçirilecek SAP çözümleri ile uzun vadeli ve doğru yönetimsel kararların verilmesi kolaylaşırken excel ortamında takip edilen süreçlerin kurumsallaşması amacı da gerçekleştiriliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın