Süt sektörünü dünya çapında temsil etmeyi kendine misyon edinen Uluslararası Sütçülük Federasyonu (IDF), en iyi küresel bilimsel uzmanlığı ve bilgiyi sağlayarak süt kalitesini arttırmaya, tüketicilere besleyici ve sağlıklı süt ürünleri ulaştırmaya destek olmaya çalışıyor. Bu amaçlar doğrultusunda çok sayıda çalışmaya imza atan IDF, bu yıl FoodBev Medya?nın Sütçülük İnovasyon Dergisi ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği IDF 2011 Inovasyon Ödülleri ile süt sektörünün gelişimini teşvik etmek için 7 kategoride toplam 15 ödül dağıtıyor.

Süt ya da süt bazlı ürünler, inovasyonlar, kampanyalar ve girişimler için açılan tüm kategorilere başvurular 1 Haziran?dan bu yana devam ediyor. Tüm ürünlerin sütçülük tanımı ile uyumlu olması gerekiyor. Bir ürün, marka ya da firma birden fazla kategoriye başvuruda bulunabiliyor.

Kategoriler; Marka ve Ürünler, Sağlık ve Beslenme, Sürdürülebilirlik, Bileşenler, Ambalajlama, Tüketici Pazarlaması, Süt Ürünlerine Yönelik Genel Pazarlama?dan oluşuyor. En iyi genel konsept olarak adlandırılan kategoride ise özel bir ödülün daha verilmesi planlanıyor. Beslenme ve Sağlık kategorisinde yer alan en iyi okul sütü girişimi ödülü için katılım ise ücretsiz.

Başvurular için son tarih 5 Eylül olup, ayrıntılı bilgi için www.idfdairyinnovationawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın