Kastamonu Konfederasyonu’nun (Kas-Kon) 1. Olağan Genel Kurul toplantısı, 20 Ağustos tarihinde, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi?nde gerçekleşti.

Kastamonu sivil toplum kuruluşlarının en üst kurumu olan Kastamonu Konfederasyonu’nun (Kas-Kon) 1. Olağan Genel Kurulu?na; MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kas-Kon Genel Başkanı Selami Çelebioğlu?nun da aralarında bulunduğu 900?ün üzerinde İstanbul?da yaşayan Kastamonulular katıldı. Genel kurulda, yapılan oylama sonucunda, aynı zamanda kurucu başkan olan Selami Çelebioğlu ile yola devam kararı alındı.

Seçimi ardından bir konuşma yapan Selami Çelebioğlu, ?İstanbul başta olmak üzere, 500?e yakın dernek ve 2 milyonun üzerindeki Kastamonuluyu tek çatı altında toplamak için bu yılın başında kurulan Kas-Kon, kısa zamanda başarılı projelere imza attı. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde de, birlik ve beraberlik içerisinde, hep beraber çok daha başarılı projelere imza atacağız. Genel kurulda, kazanan Kastamonu ve Kastamonulular olmuştur? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın