Garanti Bankası, KOBİ?lere yeni Türk Ticaret Kanunu (TTK) hakkında bilgi sunmak amacıyla, Facebook.com/Garanti adresinde, 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü saat 14:00?te canlı yayın düzenleyecek. Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Demir, yayın sırasında, 1 Temmuz 2012?de yürürlüğe girerek ticaret hayatını kökten değiştirecek yeni TTK?nın finansal sisteme etkilerini anlatacak. Uyum sürecinde KOBİ?lerin hayatını kolaylaştıracak detaylar hakkında bilgiler verecek Demir, izleyicilerin sorularını da yanıtlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, sosyal ağları KOBİ?lerle iletişime geçmek için çok değerli bir araç olarak gördüklerini belirterek, ?Garanti?nin, dünyanın en beğenilen finans kuruluşu sayfası konumundaki Facebook sayfasından gerçekleştirilecek canlı yayınla, yine bir öncülük yaparak, KOBİ?lerin yerinden bile kalkmadan, her kanaldan bilgiye ulaşabilmelerini amaçlıyoruz? dedi.

Karadere sözlerine, ?Garanti Bankası olarak KOBİ?lerimize sadece fiziki ürünler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda işlerini ilgilendiren birçok konuda danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Yeni TTK hakkında düzenleyeceğimiz bilgilendirme, yine bu anlayışın bir sonucu… Böylece, işletmelerin yeni kanun hakkında farkındalığını artırmayı, ücretsiz danışmanlık almalarını ve kanunla ortaya çıkacak ihtiyaçlarına çözüm bulmalarını hedefliyoruz. Çünkü, yeni TTK, işletmelerin kurumsallaşmasını ve çağdaş yönetim tarzını ön plana çıkarmasını sağlayacak düzenlemeler getiriyor. Bu konudaki bilgilendirmelerimize, KOBİ?lerle bir araya geldiğimiz toplantılarla devam edeceğiz? diye devam etti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın