Arena Marine Yacht firması, sektörde bir ilke imza atarak, ?Rent a yacht? dönemini başlatıyor.

Müşterinin istediği marka ve model tekneyi satın alarak, kiralama işlemi gerçekleştiren Arena Marine Yacht firması, aynı zamanda teknenin olası teknik arızalarına karşı A?dan Z?ye sorumlu oluyor.

Bu kapsamda, teknenin kirada olduğu sürede; elektrik, elektronik, klima, motor, komple tekne boyama işlemleri, jeneratör gibi konularda tüm teknik servis hizmeti veriliyor. Teknenin teknik takibinin yanı sıra, sigorta başta olmak üzere tüm işlemleri de Arena Marine Yacht firması tarafından takip edilirken, tekneyi kiralayanlar tüm sıkıntılardan uzak, sadece teknenin ve denizin keyfini çıkarıyor.

Filoda, 16 yat bulunuyor

Lüks bir tekne satın almak yerine, son dönemlerde, haftalık, aylık, yıllık gibi kiralama talebinin olduğunu kaydeden Arena Marine Yacht ortaklarından Gültekin Demir, şunları söylüyor:

?Lüks bir tekneyi satın almak büyük bir sorumluğun yanı sıra, ciddi bir maddi yükte getiriyor. Firma olarak biz, insanların sırtlarından tamamen bu yükü almak için uygulamada bir ilk olan ?rent a yacht? dönemini başlatıyoruz. Belli bir süreliğine tekne kiralamaya karar veren kişi, ilk etapta beğendiği tekneyi bize söylüyor, biz de o tekneyi satın alıyoruz. Aynı zamanda, canlarını sıkacak tüm teknik arızalarda da sorumluluk bize ait oluyor. Konusunda uzman 40 kişilik teknik ekibimiz ile ülkemizin denize kıyısı olan her yerine hizmetimizi ulaştırıyoruz. Gerektiğinde, ehliyetli ve konusunda uzman personel temini de sağlıyoruz. Şuan filomuzda; Fairline, Sea Ray, Ferretti, Azimut gibi markaların yer aldığı 16 yat bulunuyor. Seçilecek teknenin modeline ve uzunluğuna göre aylık kiralama fiyatı; 2 bin Euro?dan başlıyor, milyon dolarlık teknelerde 50 bin Euro ve üzerine çıkabiliyor. Kiralamada, (6 aylık, 1 yıllık, 3 yıllık gibi) süre uzadıkça, kiralamanın aylık tutarı da aynı oranda azalıyor. Herkesin hayalindeki tekne ile denizin keyfini yaşayabilmesi için hayata geçirdiğimiz projemiz, yoğun ilgi görüyor? diye konuştu.

Yurtdışından gelen bir misafirinin 1 aylık lüks bir yat kiralayarak, Ege ve Akdeniz sahillerini gezmek istediğinde, firma bulmakta zorlanmaları nedeniyle, bu projeyi hayata geçirdiğini anlatan Gültekin Demir, yabancıların yanı sıra, tekneye ve denize tutkusu olan Türk işadamlarının da yoğun ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın