Kullanıcılarının yaşamını kolaylaştıran elektrikli ev aletleri üretmeyi hedefleyen Homend?den bir yenilik daha: Digimotion 1105 ve 1106 dijital ütü modelleri. Homend Digimotion 1105 & 1106 ürünlerini benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerin başında ?motosteam? teknolojisi geliyor. Normal koşullar altında kazanlı yani jeneratörlü ütülere ait belirleyici bir özellik olan dikey kullanımda da buhar alma özelliği Digimotion dijital ütünüzün mikropompalı ?motosteam? teknolojisi sayesinde jeneratörlü ütü performansına sahip el ütüsü rahatlığında kendini gösteriyor. Böylece dikeyde ve yatayda sürekli yoğun buhar üreten akıllı ev aletinizle rahat ütü yapmanın keyfini çıkarıyorsunuz. Aralıksız buhar üreten mekanizması ile Digimotion dijital ütü kullanıcının elinin hemen altında konumlandırılmış olan ?şok düğmesi? ile kuru ütülemede de kolaylık sağlıyor. Homend dijital ütünün P modunu kullandığınız takdirde ütünüz buharı daha verimli kullanıyor ve su tankındaki su uzun süre dayanıyor. Böylece gereksiz buhar oluşumu önlenerek zamandan tasarruf ediliyor, su sarfiyatı engellenmiş oluyor.

Homend Digimotion 1105 & 1106 dijital ütülerin Türkçe menü seçeneğindeki dijital kontrol paneli sayesinde ütü yaparken en hassas sıcaklık ayarlarını bile kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Geniş LCD ekranı üzerinden 9 farklı kumaş türü için 9 farklı sıcaklık ayarı seçebiliyor ve en inatçı kırışıklığı bile anında açabiliyorsunuz. Maharetli ütünüz tabanının temizlenmesi gerektiğini otomatik uyarı sistemi aracılığı ile size bildiriyor.

2400 W güç kullanımı ile kolayca ısınan Homend dijital ütü modelleri üstün performansları ile yığınla çamaşırın hızlı bir şekilde ütülenmesini sağlıyor. Digimotion 1105 & 1106 dijital ütüler hassas kumaşlar için ek tabanı, çizilmeye karşı dayanıklı ?Pearl Ceramic? tabanı, değişken buhar sistemi, kireç önleyici mekanizması, damlamayı önleyen yapısı, elektronik sprey seçeneği ve güvenli otomatik kapanma düğmesi gibi özellikleri sayesinde hayatınızı basitleştirirken size zaman kazandırmaya devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın