Nokia kalite ve performanstan ödün vermeyen dokunmatik ekranlı akıllı telefonu Nokia 500?ü tanıttı. Nokia, müzik, eğlence ve navigasyon deneyimini bir araya getiren halihazırdaki en hızlı Nokia işlemcisi ile 5 MP kameraya sahip Nokia 500 ile, giriş seviyesi akıllı telefon segmentinde ürün portföyünü kaliteden ödün vermeden genişletiyor. Nokia 500 Symbian Anna yüklü olarak geliyor, geliştirilmiş yazılım ve hızlandırılmış web tarayıcısı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Nokia Başkan Yardımcısı Ilari Nurmi, Nokia 500 hakkında şöyle konuşuyor: ?Şimdiye kadar akıllı telefonlarda düşük fiyat kalitesiz donanım ve standardın altında kullanıcı deneyimi ile özdeşleştiriliyordu. Nokia 500, akıllı telefon portföyümüzü geliştirmekteki kararlılığımızın ve önümüzdeki yıllarda başlıca pazar fırsatlarına yönelik ürünler geliştirmemizde Symbian?ın nasıl rol oynayacağının en iyi örneklerinden biri.?

Nokia 500 ile arkadaşlarınızla ve ailenizle ışık hızıyla bağlantı kurabilirsiniz. Facebook ya da Twitter gibi tüm sosyal ağlar ve anında mesajlaşmalar doğrudan ana sayfadan güncelleniyor. 1GHz işlemcisiyle Nokia 500 kendi fiyat aralığındaki en hızlı telefonlardan biri. Böylece kullanıcıların aynı anda pek çok uygulamayı açmasını, uygulamalar arasında hızlı ve kolayca geçiş yapmasını ve en yüklü uygulamaları bile telefonu yavaşlatmadan çalıştırmalarını sağlıyor. Nokia?nın en son web tarayıcı teknolojisini güçlü işlemcisiyle bir araya getiren Nokia 500 başarılı bir tarayıcı ve internet deneyimi sunuyor.

Nokia 500 Özellikleri

>> 1GHz işlemci ve WLAN ile uygulamalara ve eğlenceye hızlı erişim

>> 5MP kamera, video çekimi

>> Ücretsiz yaya ve otomobil navigasyonu, yakınınızdaki önemli etkinlikleri bulmak için Here and Now (Burada ve Şimdi) uygulaması

>> Uygulamalar ve diğer eğlenceli içerikler için Nokia Mağaza

>> Müzikçalar, stereo FM radyo, internet radyosu

>> Daha hızlı internet ve geliştirilmiş kullanıcı ara yüzü ile yeni Symbian Anna, dik konumda kullanılabilen QWERTY tuş takımı ve mesajlarda ekran bölmesi özellikleri

>> Ana sayfa üzerinden hızlı WLAN bağlantısı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın