Türk insanının temel besin maddesi olan ekmeği ambalajlayarak Türkiye?de paketli ekmek sektörünün oluşmasına öncü olan, kuruluşundan bu yana ?doğru ekmek? misyonu ile hareket ederek ambalajlı ve nitelikli ekmek sektöründeki liderliğini koruyan UNO; kuruluşunun 20. yılında 300 milyonuncu paketli ekmeğini üretti.

300 milyonuncu paketli ekmeğin üretimi, UNO?nun ikisi İstanbul, biri Ankara?da bulunan üç fabrikasında ve bölge müdürlüklerinde eş zamanlı olarak; üretimden satışa, lojistikten finansa tüm çalışanların ve emeği geçen herkesin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Üretimin hemen ardından sevki gerçekleştirilen 300 milyonuncu ekmeği satın alan şanslı tüketiciye sürpriz hediyeler verildi.

Doğru ekmeği ?Buğdayın tüm doğal zenginliği korunarak, evrensel standartlarda tüm hijyen şartları gözetilerek üretilen, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde yüksek besleyici özelliğe sahip ekmek? olarak tanımlayan UNO yetkilileri, ekmeğin sağlıklı beslenmenin yapı taşı olduğunu vurguladı.

UNO, bugüne dek ürettiği milyonlarca ekmek ile üretimden dağıtıma kadar tüm süreçlerde; lezzet, pratiklik, hijyen ve çeşitliliğiyle sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Perakende kanalın yanı sıra otel, cafe, restoran gibi müşterilerine profesyonel çözümler de sunan UNO, 300? den fazla ürün çeşidi ile yüz binlerce insanı doyuruyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın