Bir Koç Topluluğu şirketi olan, Türk savunma sanayiinin en büyük özel sermayeli kuruluşu Otokar, iki yılda bir Brunei Sultanlığı?nda düzenlenen BRIDEX Fuarı?na bu yıl ilk kez katılıyor. 300 firma ve 500 uluslararası delegenin katılması beklenen fuarda Otokar, dünyaca tanınan zırhlı muharebe aracı 4×4 Cobra?nın içeriden kumadalı silah platformu tipini sergileyecek.

Otokar tasarımı COBRA, 10?dan fazla ülke ordusunda, BM ve NATO görevlerinde üstün performansı, hareket kabiliyeti ve yüksek koruması ile dikkat çekiyor ve bu özellikleri ile de her geçen gün daha çok ülke ordusu tarafından talep ediliyor. Bugün dünya çapında kabul gören, modern orduların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapı ve özelliklerde tasarlanan COBRA çok fonksiyonel bir zırhlı araç olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcılardan gelen ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli geliştirilen COBRA ailesine her yıl yeni konfigurasyonlar ekleniyor.

Araç, eşsiz arazi kabiliyeti ve üstün koruma sağlaması ile de dikkat çekiyor. Bu özellikleri ile COBRA, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında silahlı kuvvetlerin birçok ihtiyacına ideal çözüm olduğunu kanıtlıyor. COBRA?nın süspansiyon yapısı, hızlı iniş ve binişi kolaylaştıran geniş kapıları ile personelin güvenli intikalini ve kolay müdahalesini sağlıyor. Aracın monokok gövdesi ve duvar açıları daha üstün mayın ve balistik koruma sunarken, düşük profile sahip olması sayesinde, araç kolay hedef olmuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın