İş Bankası’nın ticari kesime yönelik tasarladığı “istekobi.com.tr” internet sitesi, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından bu yıl 17.si düzenlenen ve türünün en büyük organizasyonlarından biri olan “Communicator Awards” yarışmasında “Finansal Servisler” ve “Topluluk” kategorilerinde “Üstünlük Ödülü”ne (Award of Distinction) layık görüldü.

Geçtiğimiz sene de Finansal Servisler kategorisinde Üstünlük Ödülü ve Danışmanlık kategorisinde de en üst seviye olan Mükemmeliyet Ödüllerini kazanan İŞ’TE KOBİ bu sene aldığı ödüllerle birlikte kazandığı toplam uluslararası ödüllerin sayısını 12’ye çıkardı.

9.000 adayın başvuru yaptığı Communicator Awards yarışmasında dereceye girenler Disney, Estee Lauder, Polo Ralph Lauren, MTV ve Yahoo! gibi şirketlerde yöneticilik yapan profesyoneller tarafından belirleniyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce konuyla ilgili yaptığı açıklamada; gerek kullanıcı dostu olması, gerekse de zengin ve özgün içeriği ile katıldığı her yarışmada başarısı tescillenen İŞ’TE KOBİ internet sitesinin KOBİ’lere yönelik gerçek bir kılavuz rolü üstlendiğini ifade etti.

İnce, 22 bini aşkın üyesiyle kullanıcılarına güncel haber, makale ve video içeriği sunmanın yanı sıra, uzmanlara ücretsiz olarak soru yöneltme imkanı, firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla bilgi paylaşım ve interaktif danışmanlık hizmeti sunan İŞ’TE KOBİ internet sitesinin başarılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Tasarımı MagiClick Digital Solutions tarafından yapılan İŞ’TE KOBİ’nin içerikleri Dünya Gazetesi’nin desteğinde oluşturuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın