Türk sermaye piyasalarının öncü ve lider kuruluşu İş Yatırım, EMEA Finance tarafından düzenlenen, Orta ve Doğu Avrupa (CEE) ile Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) bölgelerine yönelik en iyi bankaların ve finans kuruluşlarının değerlendirildiği, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Avrupa Bankacılık Ödülleri/ Europe Banking Awards 2010 ödüllerinde ?Best Investment Bank in Turkey/ Türkiye?nin En İyi Yatırım Bankası? seçildi.

İş Yatırım başta kurumsal finansman,  aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu  sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı bu ödüle sahip oldu.

EMEA Finance editörü Tim Burke, ?Türkiye?nin güçlü sermaye piyasaları bu rekabetçi kategoriyi değerlendirmemizi zorlaştırdı. Ancak İş Yatırım sermaye piyasalarında gerçekleşen birçok yüksek profilli birleşme ve satın alma anlaşmalarında yapmış olduğu rehberlik ve doğru liderlik ile bu ödüle değer görülmüştür? dedi.

Avrupa Bankacılık Ödülleri/ Europe Banking Awards 2010, 30 Haziran 2011?de Viyana?da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. EMEA Finance editörü Tim Burke ve yayıncısı Christopher Moore İş Yatırım adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kural?a verdiler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın