Türkiye?nin en beğenilen akaryakıt şirketi Shell & Turcas ile lider mobil iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell arasında 2007 yılından bu yana kazandırmaya devam eden işbirliği, Turkcell ve Shell müşterilerine yılın  en cazip  kampanyasını sunuyor. Tüm Turkcell abonelerinin faydalanabileceği kampanyada, Shell Club Smart Card ile kampanyaya üye Shell istasyonlarından 20 Haziran ? 31 Temmuz tarihleri arasında toplam 400 TL (KDV dahil) tutarında yakıt alan Turkcell müşterileri, 40 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor.. Shell otogaz alımları da kampanya kapsamında yer alıyor. Shell, bu cazip avantajdan faydalanmaları için tüm Turkcell müşterilerini istasyonlarına bekliyor.

Turkcell?lilere, 1 milyon TL değerinde hediye yakıt

Shell ve Turkcell arasındaki işbirliği, kampanyalara katılanlara bugüne kadar bir çok fırsat sundu. Kasım 2010?dan itibaren 500 bin Turkcell müşterisi Shell?de binlerce Shell puan ve özel katalog hediyeleri  ve  yaklaşık 1 milyon TL değerinde yakıt hediyesi kazandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

3 thoughts on “Shell ? Turkcell işbirliği ile yakıt kampanyası”

  1. Şel kanpanyasına kadıldım kartımın güncelleşmesını arz ederım 400 TL DEN FAZLA YAKIT ALDIM 40 TL LIK akaryatımı alamıyorum.GÜNCELLEŞMESI LAZIMMIŞ DEDILER

  2. kartın üzerinde 16 haneli numara var güncelleme için 17 haneli numara istiyor.bu resmen insan kandırmaca

Bir yanıt yazın