Edremit, Körfez Bölgesi zeytinlerinden soğuk sıkım  yöntemiyle elde edilen ?Güz Zeytinyağı?  tadıyla ve kalitesine uygun fiyatıyla sofralarınızın ve yemeklerinizin yeni vazgeçilmez lezzeti olacak?

Herhangi bir kimyasal işlem  kullanılmadan sadece zeytinin mekanik olarak  soğuk sıkım yöntemiyle  işlenmesiyle  üretilen  Güz Zeytinyağları?nda; zeytinde bulunan vitamin, mineral, antioksidan gibi sağlığa yararlı besin değerleri ve  doğal aromatik yapısı  korunuyor. Lezzetiyle sıcak ve soğuk yemeklerinizde, kahvaltı sofralarınızda yeni sağlık kaynağınız olan ?Güz Zeytinyağı?  özel tasarımlı  cam şişesi ve kapağıyla, tutmayı kolaylaştıran özel kulpuyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

?Güz Zeytinyağı? nın üretiminde sadece dünyanın en kaliteli zeytinlerinin yetiştiği bölgelerden olan ; Edremit, Küçükkuyu, Altınoluk Burhaniye ve Ayvalık bölgesini içine alan Kuzey Ege  Körfez Bölgesi yöresi zeytinleri kullanılıyor. ?Güz Zeytinyağı? nın en büyük  özelliği üretim yöntemi olarak  sadece soğuk sıkım yöntemini kullanmasıdır. Bu yöntemle birlikte zeytinin vitamin ve antioksidan içeriğine zarar vermeden, hiçbir şekilde sıcakla temas etmeden soğuk yöntemle üretilmiş olan ?Güz Zeytinyağları?; kendine has taze zeytin tadıyla, kalitesiyle ve uygun fiyatıyla zeytinyağı tutkunlarını gönül rahatlığıyla Güz kullanmaya çağırıyor.

1 litrelik ambalajıyla raflardaki yerini alan Güz Zeytinyağı?nın 2 lt.lik ve 3 lt.lik ambalajları da zeytinyağı kültürünü benimsemiş tüketicisiyle en yakın zamanda buluşmaya hazırlanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın