3. Uluslararası AB kalite zirvesi kapsamında AB normlarına uygun mal ve hizmet üretimi gerçekleştiren Nano Borx  2011 AB kalite ödülüne layık görüldü. Çırağan Sarayın da düzenlenen ödül töreninde, bu ödüle her zaman layık kalacaklarını ve ödülün verilmesinden dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirten Gelecek Nano Genel Müdürü Aydın Baran konuyla ilgili yaptığı açıklamada ??Kaliteli ürünler üretip bunu müşterilerimizle paylaşmak şirketimiz için bir görevdir.Kaliteli hizmet ve ürün ilk günden beri hedefimizin en başında yer alıyordu.Tüketici akademisinin yaptığı araştırmaya dahil olduk ve şimdi bu ödülü aldığımız için çok gururluyuz.kendi sektörümüzde sürekli fark yaratmak istedik.Azmettik, şimdi meyvelerini topluyoruz??dedi.

Kendilerini kalite bakımından ispatladıklarını belirten Baran ?? Bu ödüller hem üretici hem de tüketici için çok değer taşıyor.Türkiye?de kalitenin artmasıyla ülkemizin ihracatında da önemli artışlar meydana gelecektir. Nano Borx olarak önümüzdeki yıllarda da hız kesmeden aynı başarıyı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Tüketicinin en kalitelileri

Benzin fiyatlarına ardı ardına yapılan zamların herkesi etkilemesi üzerine araçlarda yüzde 10 tasarruf sağlayan nano borx araç enerji içeceği gibi bir ürünün her zaman kaliteli olması gerektiğini savunan Aydın Baran;?? Biz araçlarda tasarruf sağlarken kalitelerini de arttırıyoruz. Tüm bunlar içinde ilk önce ürün kaliteli olmalıdır. Üstelik bor ve elmas gibi çok önemli madenleri işliyoruz. İşte bu yüzden kaliteden asla ödün veremeyiz. Gelecek Nano yüzlerce çalışanıyla büyük bir aile. Bu ödül birkaç kişinin değil ailemizin aldığı bir ödül” şeklinde konuştu.

Ünlüler kaliteyi tercih etti

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin’i, Wilma Elles’in sunuculuğunu yaptığı kalite ödülleri gecesine ünlüler de akın etti. Gecenin en ünlü ismi Bülent Ersoy, yaşam boyu onur ödülüne layık görüldü. Ersoy, 40 yıllık müzik yaşantısında birçok ödüle layık görüldüğünü belirterek, AB ödülünü almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin’i Wilma Elles de en iyi kadın dizi oyuncusu kategorisinde ödüle layık görüldü. Gecede Hadise, Gülşen, Petek Dinçöz, Tuğba Ünsal, Tuğba Ekinci, Şevval Sam, Levent Kırca, Mahsun Kırmızıgül gibi ünlü isimler de ödüle layık görüldü. Doğum günleri aynı gün olan Petek Dinçöz ile Gülşen’e doğum günü pastası sürprizi yapıldı. İki ünlü sahnede pasta kesip, şarkı söyledi.
50 kurum ve markaya çeşitli kategorilerde AB standardında kaliteli üretim yaptıklarından dolayı ödüller verilen törende ??AB-Türkiye ve Reformlar” ile “AB ve Türkiye’nin Geleceği” konu başlıklarında düzenlenen konferanslarda da katılımcılar bilgilendirildi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın