Rokk?un yeni dondurma karıştırma makinesi, hem daha yumuşak bir ürün elde etmeyi hem de ısı ve enerji işleme maliyetlerini yüzde 65 ila 85 arasında düşürmeyi sağlıyor.

Rokk Müdürü Paul Crowter, DairyReporter.com?a yaptığı açıklamada, makineyi geliştirirken müşterilerinin malzemelerinden en iyi sonucu alabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ve bunu başarmak için en yüksek kalitede ekipman ve işlevsellik kullandıklarını kaydetti.

Makine aynı zamanda dondurma üretiminde kullanılan sütte ve kremada bulunan yağ globüllerinin boyutlarını da küçülterek daha pürüzsüz bir ürün eldesi sağlıyor. Ayrıca yüksek hızlı karışıtırıcı, 2 basamaklı homojenizatör gibi parçalar aynı zamanda ürün hava stabilitesini arttırıyor ve erimeye karşı direnç sağlıyor.

Crowter, geliştirilen makinede kullanılan çok daha kalın paslanmaz çelik sayesinde, güç ve elektrik motorlarının daha fazla güçlendirildiğini böylece daha düzgün karışım elde edilmesinin sağlandığını belirterek, makinenin yüksek sıcaklık ve kısa süreli (HTST) pastörizasyon yeteneğinin olduğunu ve her tankta iki sprey topu bulunduğunu ekledi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın