Dünyanın iletişim alanındaki en prestijli ödüllerinden biri olan SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) ödülleri Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag?da verildi. Zarakol Digital?in projesi ?B2B Business Services? kategorisinde birinci seçildi.

Zarakol İletişim Hizmetleri A.Ş?nin digital bölümü tarafından Yeni Rakı için gerçekleştirilen ve sosyal mecrada çok yankı bulan ?Gerçek Muhabbetin Kitabı? projesi, ?business services? kategorisinde farklı ülkelerden kısa listeye kalan beş proje arasında yer aldı ve 5 proje arasından da birinciliğe layık görüldü.

SABRE Ödülleri, iletişim sektörünün analiz ve ölçümleme konusunda en önemli kurumu olan ve PR şirketlerinin başarılarını değerlendiren Holmes Report adlı dergiyi de yayınlayan Holmes Group tarafından Amerika’da düzenleniyor. Ödül değerlendirmeleri 2005 yılından bu yana ?Kuzey Amerika? ve ?Avrupa, Ortadoğu, Afrika? (EMEA) olmak üzere iki ayrı bölümde gerçekleştiriliyor.

Zarakol İletişim Hizmetleri A.Ş. bünyesinde 2009 yılının son çeyreğinde kurulan Zarakol Digital bölümü, şirketin aralarında müşterilerine sosyal mecrada izleme, kurumsal ve ürün markalarının yönetimi ve proje geliştirme hizmeti veriyor. Bölümün geçen yıl Yeni Rakı için gerçekleştirdiği Gerçek Muhabbetin Kitabı adlı proje Digital Age dergisinin düzenlediği “Digital Age Konferansı’nda yılın en başarılı 10 dijital hikayesi” arasında yerini aldı ve Effie ödüllerinde de Yeni Rakı?ya verilen 360 derece pazarlama kategorisinde 1?incilik ödülünü paylaştı. Aynı proje 2010 yılı DPID ödüllerinde sosyal medya kategorisinde de 1?incilik ödülünü almaya hak kazandı.

Sosyal mecrada çok ilgi gören bu proje, bu yıl Portekiz’de düzenlenen bir halkla ilişkiler konferansında da örnek vaka olarak sektörün akademisyenlerine sunuldu.

SABRE ödüllerine Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerini kapsayan EMEA bölgesinden her yıl 2 bine yakın proje başvuruyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın