Turizm sektörüne yönelik yazılı ve görsel basın yayın organlarında çalışan gazeteci, yazar, editör, muhabir ve araştırmacıların örgütü Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) 8?nci Olağan Genel Kurulu?nu yaptı. Taksim Eresin Otel?de gerçekleştirilen TUYED Genel Kurulu?nda yönetim kurulu asil üyeliklerine Fatih Gönül (Turizmde Bu Sabah), Hasan Arslan (Turizm Aktüel), İsmail Toksoy (Turizm Gazetesi), Mehmet Ali Doğan (KOBİ Postası), Osman Nihat Aydoğan (Serbest Gazeteci), Özlem Kapar (Turizm Habercisi) ve Kerem Köfteoğlu (Serbest Gazeteci); yedek üyeliğe Aynur Gürsoy (Serbest Gazeteci), Gönül Yıldırım (TUROB Basın Danışmanı) ve Ünsal Ereke (Haberturk) seçildiler.

Kerem Köfteoğlu yeniden başkan

Seçimden sonra toplanan yönetim kurulu görev dağılımını da yaptı. Buna göre başkanlığa Kerem Köfteoğlu, genel sekreterliğe Osman Nihat Aydoğan ve saymanlığa da İsmail Toksoy yeniden seçildi.

Hızla gelişen turizm sektöründe oluşan iletişim ihtiyacına cevap vermek amacıyla kurulan TUYED; 1997?den bu yana Türk turizm basınını temsil eden en güçlü örgüt olma özelliğini taşıyor. TUYED; turizm haberi yazan muhabir, turizm yayını çıkaran yayıncı veya editör ya da turizm ile ilgili yazı yazan yazarlar ve turizm sektörüne yönelik araştırma yapan akademisyenlerin sahip oldukları deneyim ve birikimlerini; sektöre ve genel kamuoyuna seyahat endüstrisi konusunda kurum ve kişilere sağlıklı bilgi aktarılmasını sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın