Neva Toys, iki gün boyunca farklı bir Anneler Günü etkinliği ile hem anneleri hem çocukları mutlu etti. Neva Toys?un ahşap at, paytak, nevka, araba ve topaç gibi pek çok oyuncakla çocukları eğlendirdiği ve anneleriyle kaliteli vakit geçirmelerini sağladığı etkinlikte, anneleri ve çocuklara birçok sürpriz hediye de verildi.

Çocuklara özel şarkılar çalınan etkinlikte yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu anne ve çocuklarla birlikte sohbet etti. Öteki adlı romanını imzalayan Vahapoğlu, hazırlık aşamasında olan yeni kitabından da bahsetti. Bu kitabın tamamen aşk üzerine olacağını ifade eden Vahapoğlu, kitapta aşka dair her şeyin yer alacağını anlattı. Tüm annelerin Anneler Günü?nü kutlayan yazar, kendisinin henüz anne olmadığını, ama annesinden de hiç ayrılmadığını ve hatta etkinliğe de annesiyle geldiğini söyledi.

Uzman psikologun anne çocuk iletişimine dair bilgiler verdiği etkinlikte birbirinden eğitici oyuncaklar, çocuklarla paylaşıldı. Neva Toys, bugün de çocuklar ve anneleriyle birlikte olacak. Etkinlik kapsamında kadın sağlığı ve estetik üzerine verilecek seminerin yanı sıra, çocuklara özel yarışmalar düzenlenecek.

2009 yılında Neval Holding bünyesinde kurulan Neva Toys, bugünün yetişkinlerinin özlediği topaçlar, zekâ geliştirici oyunlar, el becerisini güçlendiren oyuncaklar üretiyor. Ailelerin oyuncakta ilk tercihi haline gelen Neva Toys, eğitim kurumları için de önemli bir tedarikçi haline geldi. Özel ahşap ustaları ile çocukların eğitimi yanında sağlığını da düşünen Türkiye?nin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Toys?un hedef kitlesi ise 0-6 yaş grubu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın