5 milyar TL’ye dayanan e-ticaret pazarına, son yedi ayda yaptığı 700 bin TL’lik yatırımla yeni bir oyuncu katıldı. 4 Mayıs 2011’de açılan kadına yönelik moda ürünleri sunan SCLstore.com, ilk yılda 100 markanın 5 bin çeşit ürününü satmayı ve 1 milyon TL ciro yapmayı hedefliyor. E-ticaret alanında ilk kez uygulanan “Beden Garantili” ve “Giydir Beni” gibi yenilikçi özellikleriyle farklılık yaratan SCLstore.com, Ar-Ge yatırımlarını sürdürecek.

İnternet’teki en büyük “departman mağazacılığı” girişimi olmak üzere yola çıkan SCLSTORE.com, 4 Mayıs 2011’de 8 marka ve tekstilden takıya, büyük bedenden çantaya yüzlerce çeşit ürün ile müşterilerine merhaba dedi. İnternet’ten alışverişe yeni bir yorum katan SCLSTORE, alışveriş kadar içinde zaman geçirmenin de keyifli ve eğlenceli olacağı bir yapıya sahip. Kendi blogunu da barındıran, moda ile ilgili bilgi veren, kombinler yapmaya ve bu kombinleri Facebook üzerinden paylaşmaya da olanak tanıyan SCLSTOREda ürünler, fotoğrafların yanı sıra video görüntüleriyle de sergileniyor.

Alanında ilk: Beden garantili satış ve giydir beni

“Beden Garantili Satış” ile SCLSTORE, iki beden arasında kararsız kalanlara iki ürünü birden gönderip, birini kargo ücreti bile ödetmeden geri almayı garanti ediyor. “Giydir Beni” uygulaması ise; seçilen ürünlerin canlı manken üzerinde kombinlenerek fikir edinilmesini sağlıyor. Ortaya çıkan kombinler ayrıca doğrudan Facebook’ta paylaşılarak arkadaş yorumları da alınabiliyor.

SCLSTORE’da sezonun en yeni ürünleri öne çıkarken, Outlet bölümünde ise geçen sezona ait ürünler yüzde 50 ve üzeri oranlarda indirimlerle sunuluyor.

Her ay yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkacağı açıklanan SCLSTORE, getirdiği farklılıklar ve keyifli, güvenli alışveriş vaadi ile kadınların gözde alışveriş durağı olacağının güçlü sinyallerini veriyor.

2011 sonuna kadar 100’ü aşkın markayı ve 5 bin çeşit ürünü bünyesine katmayı planlayan SCLSTORE, havale/EFT ve kredi kartı ile ödemenin yanı sıra kapıda ödeme imkanı ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

Seçkin Güngör: “En keyifli ve güvenli alışveriş platformu olacağız”

SCLSTORE.com’un ilk tanıtımı moda basınına yapıldı. SCLSTORE.com Kurucusu Seçkin Güngör, burada yaptığı konuşmada SCLSTORE.com’un temellerinin Londra’daki Fashion School’da aldığı eğitim sırasında atıldığını söyledi. Güngör, “Öyle bir site yapalım ki, içinde zaman geçirmek çok zevkli olsun, istedik. Keyifli ve güvenli alışverişin adresi ve Türkiye’de İnternet’in en büyük ‘departman mağazacılığı’ girişimi olmak üzere yola çıktık. Her ayrıntıyı düşündük. Mezura bile indirilebiliyor. Ürünün tüm açılardan fotoğrafları ve video görüntüleri bulunuyor. Neredeyse dokunmuş kadar oluyorsunuz. Modayla ilgili bilgiler veren bir blogumuz da var. SCLSTORE’a giren bir kadın, mutlaka keyifli zaman geçirecek. Ayrıca yeni sezon ürünlerini bulabilecek. Bu alanda iddialı ve farklıyız. İş giyiminden abiyeye, büyük bedenden sokak modasına, farklı beğenilere yönelik ürünler SCLSTORE.com’da bir arada yer alacak” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın