Endüstri Haftası nedeniyle CNR Expo İstanbul?da eş zamanlı düzenlenecek olan, Subconist Uluslararası Yan Sanayi Fuarı, EF Endüstri Fuarı, İstanbul Güvenlik Teknolojileri Fuarı ve ARÜSDER Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makineleri Fuarı, ana ve yan sanayicileri bir araya getirecek.

Endüstriyel yan sanayiciler, yerli ve yabancı alıcılarla buluşmak için gün sayıyor. Endüstri Haftası nedeniyle CNR Expo İstanbul?da gerçekleştirilecek olan dört ayrı fuar, yurt içi ve yurt dışındaki ana sanayicileri, yan sanayiciler ile buluşturan bir zirveye dönüşecek.

Türkiye’nin önde gelen organize sanayi bölgelerinin desteğiyle CNR Holding kuruluşlarından SİNE Fuarcılık tarafından düzenlenecek SUBCONİST 9. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı, her yıl olduğu gibi yan sanayi firmalarının bu yıl da ulusal ve uluslararası ana sanayi firmaları ile yapacakları ikili görüşmeler kapsamında yeni iş ortaklıkları kurabilmelerine olanak tanıyacak. Başta otomotiv, traktör, beyaz eşya olmak üzere birçok sektördeki uluslararası satın almacıların, katılımcılarla doğrudan iletişim kurabileceği fuarda, yan sanayi üreticilerinin ihracat anlaşmalarını imzalamaları ve büyümelerine destek olunması amaçlanıyor.

Fuar ile birlikte düzenlenen ?İşbirliği Günleri?nde satın alma yapmak isteyen yerli ve yabancı ana sanayi firmalarının satın almacıları fuarın katılımcılarıyla CNR Expo çatısı altında organize edilen özel toplantı odalarında görüşerek yeni ticari işbirliklerine start verecekler?

Uluslararası profesyonel alıcılar İstanbul’a gelecek

Endüstri Haftası çatısı altında 05-08 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 4 ayrı fuar için yurt dışından gelen alımcılar, tüm fuarları bir arada gezebilecekler. Subconist Uluslararası Yan Sanayi Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan EF Endüstri Fuarı, İstanbul Güvenlik Teknolojileri Fuarı İş Güvenliği ve Sağlığı Zirvesi ve bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Araçüstü Ekipman ve İş Makineleri Fuarı (ARÜSDER) için Irak, Fildişi Sahilleri, Mali ve Fas?tan, alım heyetleri gelecek.

Ayrıca, İran, İtalya, Pakistan, Cezayir,  Fransa, Yunanistan, Yeni Zelanda, Almanya, Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus gibi bir çok ülkeden ana sanayi firmalarının satın almacıları yanında yurt içinden Vestel, Türk Traktör, İndesit Company, Tusaş, Otokar, Anadolu İsuzu ve Anadolu Motor gibi önde gelen ana sanayi kuruluşları fuarlar esnasında yan sanayicilerle birebir görüşecekler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın