Her türlü plastik kart ve aksesuar üreten plastik kart basımında pazar lideri Mapikart, reklamcılık sektöründe kısa sürede Türkiye’nin sayılı şirketleri arasında yer alan e-Medya, gruba liderlik eden Ofis makineleri ve sarf malzemeleri markası Eraysan’ı bünyesinde barındıran Eraysan Şirketler Grubu, tüm şirketlerini ve operasyonlarını Workcube ERP?ye taşıyor.

Eraysan Group e-dönüşüm projesinin hayata geçmesiyle birlikte ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), SCM (Tedarik Zinciri Yönetimi), Fiziki Varlık Yönetimi, Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Intranet uygulamaları aktif olarak kullanılmaya başlanacak.

Projenin önemli aşamalarından olan üretim ve ürün yönetimi modülü ile Eraysan, sektörün kendine has ihtiyaçlarını ve uygulamalarını Web tabanlı platform olan Workcube ERP ile sorunsuz yönetirken takibini de yapabilecek. Yazılım arayışı içinde oldukları dönemde Workcube ile tanışan firma yetkilileri, makine üretiminin özel bir yapı olduğunu, bu yapıyı eksiksiz karşılayan ve kendi iş akış süreçlerini hayata geçirebilecekleri uygun yazılımı seçmek için arayış sürecinde Workcube ekibiyle de uzun görüşmeler yaptıklarını belirttiler. Diğer birçok yazılım gibi Workcube’ü de detaylı olarak inceledikten sonra taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayan, geleceğe yatırım yapabileceklerine inandıkları yazılımın Workcube olduğuna karar verdiklerini dile getirdiler.

ERP uygulaması öncesinde müşteri takibi, müşteri görüşmeleri, sadakat uygulamaları, fırsat yönetimi, teklif ve şirket içi onay prosedürü uygulamalarının gerçekleştirileceği e-dönüşüm proje kapsamında diğer uygulamalarda sırasıyla hayata geçirilecek. Kurum içi çalışanların yetki bazlı dokümanlara eriştikleri, kurum içi kalite duyuruları ve personel kural ve sorumluluklarının izlendiği, harcama, izin, satın alma gibi taleplerde bulunduğu bir Intranet yapısı ile birlikte bordrolama ve çalışanların performanslarının ölçülmesi de proje içerisinde yer alacak uygulamalar arasında.

Eraysan Şirketler Grubu, e-dönüşüm projesinin tamamlanmasıyla birlikte grubun tüm şirket ve operasyonları tek bir platform üzerinde yönetilebilecek, analiz ve raporlamalar yapılabilecek ve tüm operasyonlar tam zamanlı olarak takip edilebilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın