Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, IDC Türkiye 2011 CIO Summit’e ‘Zirve Sponsoru’ oldu. 18 – 19 Nisan tarihlerinde, Antalya’da gerçekleşen etkinlikte CIO’lar ve üst düzey yöneticiler bir araya geldi. IDC Türkiye 2011 CIO Summit bu yıl “Lider CIO’ların Başarı Stratejileri” temasına odaklandı. Etkinlikte yer alan Fujitsu Portföy Pazarlama Başkanı Bernhard Brandwitte, “BT’yi Yeniden Şekillendirmek” başlıklı bir sunum yaptı.

IDC Türkiye 2011 CIO Summit’le ilgili olarak Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim şunları söyledi:

“Hızla gelişen ve değişen ekonomiye paralel olarak BT trendlerinin de hızlı bir şekilde değişmesi nedeniyle CIO’lar  günümüz iş ihtiyaçlarını karşılayacak, pek çok uygulamayı destekleyen ürün ve güvenlik konusunda altyapı yatırımlarına yöneliyor. Şirketler ağırlıklı olarak sanallaştırma çözümlerini tercih ederken, CIO’ların önemli kararlar vermesi gerekiyor. Onlara bu konuda destek vermeyi amaçlayan IDC Türkiye 2011 CIO Summit’te yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Şirketlere pratik çözümlerimiz ve yüksek performanslı ürünlerimizle de destek olmaya devam ediyoruz. Dinamik BT Altyapıları vizyonumuzla en gelişmiş bilişim altyapılarını ve CIO’lara destek olacak bütün teknolojileri kendilerine sunuyoruz.”

Etkinlikte “CIO’ların başarılı stratejileri neler olmalıdır?”, “Bu dönemde yakalanacak fırsatlar neler olabilir?”, “Yaratıcılık ve kıvrak zekâ ile yenilikçiliğe giden yollar nelerdir?” gibi soruların cevaplarına yönelik bilgi alışverişi yapıldı.

Fujitsu, farklı BT modellerini ve faydalarını anlattı

IDC Türkiye 2011 CIO Summit etkinliğinde gerçekleştirilen açık oturumlarda, BT ile ilgili fikirler, deneyimler ve başarı öyküleriyle yenilikçiliğe giden stratejiler tartışıldı. Etkinlikte BT şirketlerinin yeni ürünlerine ve başarılı uygulamalarına da yer verildi.

Fujitsu Portföy Pazarlama Başkanı Bernhard Brandwitt etkinlikte yaptığı sunumla ilgili olarak şunları söyledi:

“CIO’ların 2011 yılındaki en önemli öncelikleri esnek altyapılar geliştirmek ve yönetmektir. Esnek BT altyapılarını oluşturmak masrafların azalması, kalitenin yükselmesi ve süreçlerin hızlanması konularında büyük öneme sahiptir. Biz de Fujitsu olarak ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştirerek şirketlere bu konuda destek olmak için çalışıyoruz.”

Brandwitte, sunumunda CIO’ların sürekli olarak karşı karşıya kaldıkları maliyet, risk, değer, yenilik, büyüme ve iş geliştirme ile ilgili riskleri ele aldı. BT sistemlerinin bu konularda ne gibi faydaları olacağını, farklı BT modellerinin ne tür kurumlara uygun olabileceğini anlattı. Bulut Bilişim konusuna da değinen Brandwitte, konuyla ilgili başarılı müşteri örneklerine de yer verdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın