Türkiye kablo sektörünün lider markası Hes Kablo, Petkim?in her yıl geleneksel hale getirdiği ?Özel Ödüller? etkinliğinin sadık müşteri kategorisinde ?En Büyük Müşteri? ödülünü kazandı. Hes Kablo?nun layık görüldüğü ödülü Mehmet Emin Boydak, Hes Kablo adına Turcas Grubu Başkanı ve Petkim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Aksoy?dan aldı.

Petkim?in 46 yıl boyunca sürdürdüğü ve geleneksel hale getirdiği bu özel ödülün sahibi olan Hes Kablo; 35 yıldır Boydak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, kablo ve tel sektöründe sağladığı başarı ve üstün performansıyla da dünyaca tanınan uluslararası firma konumunu koruyor.

?Güven Veren Teknoloji? sloganıyla hareket eden ve bugün kablo ve tel sektörünün tamamına hitap eden geniş ürün yelpasezine sahip olan Hes Kablo, bugün bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, Data ve LAN kablosu, enerji kalosu, yüksek gerilim enerji kablosu, alüminyum iletken, elektrolitik bakır tel, emaye bobin teli ve PVC granül üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın