Mortgage Uzmanı Garanti, peşinat için birikmiş parası bulunmayan ve sahip olduğu mevcut konutun satışından elde edeceği nakiti peşinat yaparak; yeni bir konut satın almak isteyenler için, Evini Değiştirene Mortgage ürününü hizmete sundu. Yeni ürün sayesinde kendilerine ait mevcut konutu satarak daha iyi şartlarda yeni bir konut satın almak isteyen müşteriler, artık peşinat için mevcut evlerinin satışını beklemeksizin, Evini Değiştirene Mortgage ile yeni bir ev satın alabilecekler.

Yeni ürün sayesinde müşterilerin satmayı planladığı konuta da ipotek konularak, yeni konut bedelinin tamamı kredilendiriliyor. Bu şekilde peşinatın da ertelenmesi sağlanıyor. Tüketici en fazla 12 ay sonra eski ev satışından gelen tutarla peşinat ödemesini yapabiliyor. Böylece, evini değiştirmek isteyen müşteriler, eski evinin satılmasını beklemeden yeni ev alma imkanını elde edebiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven, ?Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, avantajlı yeni ürünler geliştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu hedef doğrultusunda Evini Değiştirene Mortgage ürünü sayesinde artık tüketiciler mortgage ile yeni evi satın alırken peşinat için eski evlerinin satılmasını beklemek zorunda kalmayacak. Herkese uygun mortgage ürünleri sunmaya devam edeceğiz ? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın