2011 Genel Seçimler Aday Listeleri iPhone?dan indirilebilecek ve Seçim Gecesi ise sonuçlar takip edilebilecek. T2 Teknoloji tarafından geliştirilen ?Seçim 2011? iPhone uygulaması App Store üzerinden ?ücretsiz? olarak indirilebiliyor.

?App Store? içerisinde bulunan ?Arama? bölümüne ?Seçim 2011? yazılarak kolaylıkla indirilebilen uygulama, 2011 Genel Seçimlerine katılan tüm partilerin ve bağımsız adayların bilgilerini içeriyor.

Kullanıcılar adayın adını veya soyadını yazarak arama yapabilirken, Seçim Bölgesi ve partisini seçip, o seçim bölgesine ait tam listeyi anında görüntüleyebiliyorlar.

Seçim süresince Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilen bilgilere paralel olarak güncellenen uygulama sayesinde, gerek seçime katılan adaylar gerekse seçimi yakından takip etmek isteyen tüm iPhone kullanıcıları, adayların iller bazında seçim bölgeleri ve sıralamalarını takip edebilecekler.

Ayrıca yine bu uygulama ile Seçim gecesinde geçici, seçimden hemen sonra kesin seçim sonuçları da aynı kolaylıkla, kullanıcılar tarafından aranarak veya listeleme yapılarak görüntülenebilecek.

T2 Teknoloji 2009’da kuruldu

T2 Teknoloji, İş odağına mobil uygulamaların mimarisini koyarak, yazılım sektöründe gerek şirketler için gerekse bireysel kullanıcılar için projeler geliştirmek üzere 2009 yılında Profilo Teknoloji Hizmetleri bünyesinde kuruldu. T2 Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerleyen mobil uygulamalar pazarında uzman yazılım ve proje ekibiyle ulusal ve uluslararası müşterilerine; iPhone, Android, Black Berry, Bada, Symbian ve Windows Mobile platformlarında yazılımlar geliştiriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

One thought on “Seçim sonuçları iPhone ile takip edilebilecek”

  1. App store üzerinde daha fazla bu tür uygulamalar olmalı. T2 teknoloji’ye nasıl ulaşabiliriz?

Bir yanıt yazın