45 yıldır kaliteli ürünlerle verimli çözümler sunan ve sektörde ekol olan Form Şirketler Grubu, TIME Public Relations (TimePR) ile çalışmaya başladı.

Ülkemiz iklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu, halkla ilişkiler ve stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri veren TIME Public Relations’ı (TimePR) iletişim ortağı atadı. Enerji tasarruflu iklimlendirme ürünlerinin satışı ve bakımı konusunda sektörün lider firmalarından biri olan Form Şirketler Grubu, bu gelişme ile iletişim faaliyetlerine hız verecek.

Bu yıl 45.yılını kutlayan Form Şirketler Grubu, çalışmalarına yeni nesil halkla ilişkiler anlayışında olan TIME Public Relations ile yön verecek. Global gelişmeleri ve yenilikleri uygulayıp; verimli çözümler sunan Form Şirketler Grubu, kurumsallaşmış çağdaş bir yapı ve dünyada yeniden şekillenen halkla ilişkiler anlayışıyla hizmet veren TIME Public Relations ile kurumsal marka iletişimini yönetecek.

TimePR, Form Şirketler Grubu ve paydaşları için daha fazla bilgi üretmeyi, daha fazla bilgi paylaşımını geliştirmeyi hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın