Avnet Technology Solutions Türkiye, HP Türkiye Yazılım Grubu?nun Türkiye?deki yeni dağıtımcısı oldu.  Bilgi Teknolojileri pazarının en büyük katma değerli dağıtımcılarından biri olan Avnet Technology Solutions,  HP Türkiye işbirliği ile sektörde kurumlara yüksek katma değer sağlayan bir ürün ve servis platformu oluşturarak BT distribütörlüğüne yeni bir boyut kazandıracak.

Avnet Technology Solutions Genel Müdürü Hakkı Eren, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:  ?Dünya çapında 70?den fazla noktada faaliyet gösteren Avnet Inc.?ın bir operasyon grubu olan Avnet Technology Solutions, müşteri kesimlerine odaklanmış satış bölümleri ve seçkin ürün yelpazesiyle müşteri ve tedarikçi ihtiyaçlarına alışılmışın ötesinde özen gösterebilen bir küresel teknoloji ve pazarlama organizasyonudur. Sanko Holding ve Avnet Inc. arasında imzalanan ortaklık anlaşmasıyla kurulan Avnet Technology Solutions Türkiye ise; bilişim teknolojileri distribütörlüğüne yeni bir boyut katmayı kendine ilke edinmiş olup, kurumsal bilişim ürünleri, yazılım ve hizmetlerin katma değerli dağıtımcısı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Avnet ve HP arasında gerçekleştirilen bu distribütörlük anlaşması ile, yıllardır başarılı bir şekilde devam etmekte olan HP Türkiye ile iş birliğimize önemli bir halka eklenmiş oldu. HP yazılım çözümlerinin ürün portföyümüze eklenmesi bizim için mutluluk verici bir gelişmedir.?

HP Türkiye Yazılım Ülke Müdürü Nil Bağdan da Avnet ile yaptıkları işbirliğine yönelik açıklamasında şunları ifade etti: ?HP Türkiye olarak, teknolojide lider uluslararası bir firma olmamızın gerektirdiği yüksek standartlar çerçevesinde, ilgili iş alanlarında dünya çapında kendini kanıtlamış saygın ve profesyonel firmalarla çalışmaya özen gösteriyoruz.  HP? nin global dağıtımcısı Avnet Inc. 70?den fazla ülkede elektronik bileşenler, bilgisayar ürünleri, teknoloji hizmetleri ve çözümleri alanında faaliyet gösteren dünyanın en büyük dağıtımcılarından biridir. HP Türkiye Yazılım Grubu olarak biz de 100 binden fazla müşterisinin stok verimliliğini artıran, iş ortaklarının lojistik yönetimini iyileştiren ve müşteri ihtiyaçlarına özel çözümleriyle hizmet verdiği şirketlere katma değer sağlayan Avnet Technology Solutions?ı Türkiye?deki yazılım dağıtımcımız olarak seçtik. Müşterilerimizin en yeni ürünlerde en iyi desteği alması amacını güden bu verimli işbirliğinin başta kullanıcılarımız olmak üzere, HP Türkiye ve Avnet için başarılı sonuçlar doğuracağına inanıyoruz.?



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın