Çok amaçlı  narrow-web baskı, markaların, maliyeti düşük tutarak ambalajlarını daha ilgi çekici hale getirmesini ve geleneksel flekso ile gravür baskı süreçlerini kolaylaştırıyor. Pazarın ihtiyacı olan üstün kalitede etiket baskı alabilme özelliğine sahip Epson SurePress L-4033A, doğru ve tutarlı renk reprodüksiyonu özelliğinin yanı sıra, metinleri kolaylıkla okunabilir, barkodları ise çok net biçimde basabiliyor.

Sektöre kaliteyi hızlı basma özelliği getiren SurePress?in sunduğu diğer bir avantaj ise standart etiketleri tüm katmanlarına özel bir astar ve ön işlemeye ihtiyaç duymadan basabiliyor olması?

Dakikada 5 metre baskı yapabiliyor

Epson?un öncü  teknolojisi Micro Piezo? inkjet teknolojisi ile geliştirilen SurePress, su bazlı SurePress AQ altı-renk seçeneği ve pigment mürekkebi sayesinde uzun süre dayanıklı ve kaliteli baskı alınmasını sağlıyor. Baskı cihazı, 330mm genişliğindeki herhangi bir kâğıda veya film şeridine de dakikada 5 metre baskı alabiliyor.

Epson Türkiye Pro Grafik Kanal Müdürü Çağdaş Sevgen, Türk ambalaj ve etiket baskı sektörü için çığır açan yeni ürün ile ilgili şunları söyledi; ?Epson SurePress L-4033A, hızlı etiket baskı sektörüne imajları en kısa sürede ama aynı zamanda kaliteden ödün vermeden baskılamayı taahhüt eden çok iddialı olduğumuz bir ürün. SurePress, yaratıcı ve esnek ve hızlı etiket basma alanında ambalaj ve etiketleme sektörüne yepyeni fırsatları da beraberinde getiriyor.?

SurePress Kimlik Kartı

>> Baskı teknolojisi ? Epson Micro Piezo inkjet teknolojisi

>> Çözünürlük ? 720 x 720 dpi, 720 x 1080 dpi, 720 x 1440 dpi ( kağıt için), 1440 x 720 dpi (film şeridi)

>> Mürekkep Tipi – SurePress AQ mürekkep ? Yeni Epson su bazlı, pigment mürekkep sistemi

>> Mürekkep renkleri ? 6 renk (Cam göbeği, macenta, sarı, siyah, turuncu, yeşil)

>> Ağ genişliği – 80mm ? 330.2mm (Ayarlanabilen genişlik olanağı)

>> İmaj Boyutu ? Maksimum 914mm x 315mm

>> Baskı Hızı ? kağıt: 5m/dakika, film: 1.4 m/dakika

>> Katman Desteği ? Standart kendinden yapışkanlı etiket, etiket alt katmanları, yarı parıltılı, parıltılı ve mat kağıt, BOPP, PET, ve Yupo filmleri

>> Katman Kalınlığı ? 100 ? 320 mikron

>> Bağlantı ? Eternet 1000 Base-T

>> Ölçüleri (Genişlik x Derinlik x Yükseklik) ? 3788 x 1767 x 1828 mm (geri sarıcı hariç), Ağırlık: Yaklaşık 1,670 kg

>> Geri Sarıcı Ölçüleri ? 1310 x 900 x 1000 mm, Ağırlık: Yaklaşık 180 kg



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın