Türkiye?nin hızla büyüyen bankaları arasında yer alan Eurobank Tekfen, işletme bankacılığı müşterilerine sunduğu hizmetleri ?Güçlü KOBİ Paketi? ile  biraraya getirdi. ?Güçlü KOBİ Paketi? ile işletmelere finansal destek sağlarken, işletmelerin ticari faaliyetleri için de özel çözüm ortaklıkları ile fırsatlar sunuyor.

Eurobank Tekfen İşletme Bankacılığı, ?Güçlü KOBİ Paketi? müşterilerine özel ayrıcalıklar sunuyor. Eurobank Tekfen?in ?Güçlü KOBİ Paketi kapsamı Krediler, POS ve Nakit Yönetimi ile Özel Çözüm Ortaklıkları olmak üzere üç grupta toplandı. Sektöre özel esnek ödeme avantajları  ve uygun faiz oranları ile aynı zamanda bankacılık hizmetlerinde ve POS işlemlerinde özel fırsatları bir arada sunan ?Güçlü KOBİ Paketi?nden en uygun kredi ve hizmet paketini seçebilen işletmeler ihtiyaçlarını da kolayca giderebiliyor.

Kredi kullanmak isteyen işletmeler, Eurobank Tekfen imkanları ile; faal hesap, taksitli ticari kredi, kredili mevduat hesabı, teminat mektubu, business card ürünlerinden en karlı şekilde yararlanabiliyor. Eurobank Tekfen, POS ve Nakit Yönetimi hizmetlerinde POS, çek karnesi, tahsil çek, vergi ve SGK ödeme kolaylıkları gibi ürünlerle işletmelere finansal destek sağlıyor. Özel Çözüm Ortaklıkları ise, müşterilere bankacılık hizmetleri dışında da ek avantaj sağlamak üzere dönemsel olarak sunuluyor. Bu kapsamda Eurobank Tekfen?in müşterileri için yapacağı işbirlikleri sayesinde müşteriler web sitesi tasarımından, iletişim harcamalarına, otel konaklamalarına kadar birçok konuda özel avantajlardan faydalanabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın