Elsys, müşteri ilişkilerinde farklılık yaratmak isteyen kurumlar için yeni bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında SAP CRM ürünü, 5 kullanıcı için lisans ve danışmanlık hizmeti dahil 28 bin euro gibi avantajlı bir fiyatla sunuluyor. Ürün, girişimcilere 4 haftada işlerini büyütme imkanı veriyor.

Elsys ve SAP işbirliğiyle sunulan CRM çözümüyle, şirketin büyüklüğü ne olursa olsun etkin bir segmentasyonla pazarlama planları yapılabiliyor, aktivite ve fırsatlar performans analizleriyle yönetilebiliyor. Müşterilere verimli iş fırsatları sunmak ve iş süreçlerinde hızlı geri dönüşler almak mümkün oluyor. Elsys, şirketler ile müşterileri birbirine yakınlaştıran SAP CRM çözümleriyle müşteri ilişkileri yönetimine farklı bir boyut kazandırıyor.

SAP CRM, kurum stratejilerinin müşteri davranışlarına göre belirlendiği günümüzün rekabet koşullarında, şirketlerin potansiyel müşterilerini daha iyi tanıması ve tüm satış, servis, pazarlama ilişkili iş süreçlerinin etkin yönetilmesini destekliyor. Kampanya yönetiminden müşteri davranışı modellemeye ve satış performans analizine kadar çok yönlü SAP CRM çözümüyle, tüm pazarlama, satış ve servis yönetimi süreçleri entegre ediliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın