İzin AŞ, kamusal ve özel alanların kullanıldığı aktivitelerde kurumlardan alınması gereken izin prosedürlerini kolaylaştırıyor.

İzin AŞ, kişi ve şirketlerin kamusal ve özel kurumlardaki izin süreçlerinin takibini onlar adına yaparak işlerini kolaylaştırmak amacıyla kuruldu. İzin AŞ, caddelerden üniversitelere, AVM?lerden toplu taşıma araçlarına kadar çeşitli mekanlarda etkinlik ve mekan kullanımı için kurumlardan alınması gereken izin prosedürlerini yürütüyor.
Markaların tüketicileriyle kampus veya meydan gibi kamusal alanlardaki etkinliklerle buluşmaya yönelik aktiviteleri her geçen gün çoğalıyor. Hemen bütün kanallar için haftada birkaç dizinin yeni bölümlerini çeken prodüksiyon şirketleri, zaman zaman caddeleri, sokakları, devlet ya da özel iştiraklere bağlı olan mekanları birer sete dönüştürüyor. İzin AŞ, tüm bu izin süreçlerini her iki taraf adına kolaylaştırmayı amaçlayan ve sorunsuz bir etkinlik yürütülmesini sağlayan bir girişim.
İzin AŞ, kurumlar adına yürüttüğü prosedürlerde kurallar ve hareket alanı konusundaki deneyimi sayesinde izin alma süreçlerini markalar adına yürütüyor. Etkinliklerin kurumları rahatsız etmemesi adına bir kontrol mekanizması kuruyor ve izin verecek kurumları fazla kişiyle muhatap olmaktan kurtarıyor.

İzin AŞ, medya satın alma ajanslarından etkinlik-PR ajanslarına, kurumsal müşterilerden sinema-dizi prodüksiyon sektörüne kadar birçok şirketle birlikte çalışıyor. Aynı zamanda yapılacak aktivitelere göre en uygun yerleri belirleyip gerekli fizibilite çalışmalarını yapmak, yer önerileri sunmak ve fiyat alternatifleri oluşturmak gibi hizmetleri de var. İzin hizmetlerini faturalandırarak şirketlerin, bu kaleme yaptıkları harcamaları belgelendirmelerine olanak tanıyan İzin AŞ, yaptığı toplu alımlar sayesinde birim fiyatlarda maliyet avantajı sağlıyor.

İzin AŞ?nin izin süreçlerine hâkim olduğu alanlar arasında üniversiteler, liseler, dersaneler, yurtlar, bahar şenlikleri, festivaller, caddeler, sahiller, parklar, meydanlar, toplu taşıma, metro-terminaller, havaalanları, stadyumlar, AVM?ler, plazalar var.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın