Türkiye?nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-Güven yeni ürünü İmzala-Gönder sayesinde imza takibini kurumlar için ciddi iş yükü anlamına gelen bir konu olmaktan çıkıyor. Web tabanlı bir uygulama olan İmzala-Gönder ile mobil veya elektronik imza ile imzalanan dokümanın başka kişi ve sistemlere aktarılabilmesi ve sistemde tanımlı kullanıcılar arasında dolaşımı sağlanıyor. Örneğin banka talimatı için ıslak imzalı klasörün kurum içinde dolaştırılması, bankaya faks çekilmesi, gönderim sonrası bankanın aranarak teyit alınması ve bankayla kurum arasında gerçekleştirilmesi gereken sayısız telefon ve e-mail görüşmesine gerek kalmıyor. Hem kurum içi kurulum hem de abonelik/kiralama modelleriyle çalışan İmzala-Gönder hiç bir ilk yatırım ve kuruluma gerek kalmaksızın bir kaç saat gibi kısa bir sürede kurumların iş süreçlerini elektronik imzalı olarak gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

İmzala-Gönder ile kullanıcılar her türlü dokümanı imzalı olarak gönderebiliyor. Ayrıca sisteme tanımlanabilen imza süreci profilleri sayesinde birden çok kişinin imzasını gerektiren belgeler otomatik olarak bir sonraki imzacıya iletiliyor.

Kurumların birbirleriyle iletişiminde zaman ve para tasarrufu sağlayan İmzala- Gönder, bankacılığın yanı sıra kurum içinde hukuk, insan kaynakları, muhasebe, finans bütçe departmanları ve üst yönetimde de kullanılabiliyor. Ayrıca bayiler arasında iletişimde de kolaylık sağlıyor.

Konuyla ilgili olarak E-Güven Genel Müdürü Can Orhun şunları söylüyor:

?Yeni Türk Ticaret Kanunu?yla beraber kurumlar elektronik imzayı iş süreçlerine daha fazla dahil edecek. E-Güven olarak e-imza çözümünün bütünlüğü ve güvenliğini sağlayan İmzala-Gönder ürünümüzü sunmaktan mutluluk duyuyoruz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın