Zirve Üniversitesi vermiş olduğu eğitimlere yeni bir boyut getirdi. Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Programında okuyan öğrenciler yıl sonuna kadar alanında uzman kişilerle buluşarak sadece teorik bilgi almayacak aynı zamanda uzmanlardan ip ucu alacak.

Zirve Üniversitesi Meslek  Yüksek Okulu Dış Ticaret  Programının Dış Ticaret İşlemleri dersine her hafta alanında uzman kişilerle öğrencileri buluşturuyor. İlk hafta Naksan Holding İhracaat Operasyon Şefi Esen Koç, dış ticarette kullanılan belgeler hakkında öğrencilere bilgi verirken ikinci hafta Orta Doğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gökhan Bacık son zamanlarda Orta Doğu?da yaşanılanlar hakkında bilgi verdi. Bacık, aynı zamanda bu bölgede ki pazarı nasıl yönlendirmeleri hakkında öğrencilere çeşitli ip uçları verdi. GÜNSİAF Genel Sekreteri Zeynel Fırat ise Zirve öğrencilerine Afrika pazarı hakkında bilgi verdi. Fırat, Afrika?nın görünmeyen yüzü hakkında öğrencileri bilgilendirirken öğrencilere staj ve iş imkanı hakkındada bilgi vermekten kaçınmadı. Bu haftanın konuğu ise T.C. Ziraat Bankası Gaziantep Şube Müdürü  Caner Yıldırım, ihracaatın bankacılık bölümünden bahsetti.

Zirve Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, yıl sonuna kadar her hafta alanında uzman kişileri ağırlamaya devam edeceklerini dile getirirken ? Öğrencilerimiz sadece teorik bilgiye sahip olmakla kalmayıp alanında uzman kişilerden özel bilgilere de sahip olacak. Verdiğimiz bu eğitimle Zirve birkez daha farkını ortaya koymakta? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın