İş süreçleri, internetle tamamen değişiyor. Web’i etkin kullanmak isteyen işletmelere, 55 bin kişinin katıldığı bir bilişim sosyal sorumluluk projesi olan Çizgi Tagem; eğitimler içeren “Web Meeting ve Web Seminer” düzenliyor.

Seminerler sonunda yazılım şirketleri eğitim toplantılarını kendi ofislerinden istedikleri zaman istedikleri kişilerle ofislerine gitmeden yapabilecek; dağıtım şirketleri ürünlerini her bölgedeki müşterilerine canlı toplantı ile anlatabilecek ya da çok ofisli şirketler diğer ofis ve şube çalışanları ile karşılıklı olarak tartışabilme, ortak çalışma ve veri paylaşımı yapabilecek.

Çizgi Tagem?den şirketlere 30TL/saat ücreti ile Web eğitimi

Seminere zamandan, paradan tasarruf etmenin yanında trafik sıkıntılarını da önleyecek uygulamaları öğrenmek isteyenlerin katılması bekleniyor.

Siz de müşterileriniz ile video görüntünüz ve kendi sesiniz ile web toplantı yapın
Aynı anda 50 web toplantı yapılabilecek Adobe Connect senkron toplantı odasına sahip Çizgi-Tagem’in yetkilileri şu bilgileri verdi:

“Senkron web toplantı modelinde siz ve toplantı katılımcıları aynı zaman diliminde bilgisayarları başındadır. Toplantı sahibi farklı ortamlarda internet üzerinden sisteme erişmiş toplantı katılımcılarına enteraktif bir biçimde sunum yapabilir. Toplantı sahibi veya diğer katılımcıların kendi ekranlarını diğer katılımcılar ile paylaşabilmesi, hazırlanan sunumların, tabloların veya herhangi bir dokümanın katılımcılara sunabilmesini mümkündür.  Tüm katılımcılar canlı bağlantı, video ve sesli anlatım sayesinde etkileşim halindedir. Çizgi-Tagem’in Web Toplantı aracı olarak seçtiği Adobe® Connect, gerçek zamanlı toplantılar, e-eğitim ve kullanıcıların her an, her yerde ve herhangi bir standart web tarayıcısı kullanarak görüp duyabileceği çevrimiçi sunumlar yapmanızı sağlayan bir web konferansı ve eğitim çözümüdür. Bu olanak için şirketlerin ödeyeceği ücret sadece 30 TL/saattir.”

Web Toplantı yapmak isteyenlerin (0212) 356 70 70 numaralı telefonla kayıt yaptırmaları gerekiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın