Defne Bilgi İşlem tarafından daha verimli bir iş platformu oluşturmak üzere geliştirilen OCS, Call Center?da gerçekleştirilen işlemleri olabildiğince hızlı yapabilmek adına müşterilerin yüzünü güldürüyor.

OCS, standart telefon görüşmesi şeklinde gerçekleşen görüşmelerde, operatörün müşteriye konuyu tekrar tekrar anlatma durumuna, dolayısıyla zaman kaybına son veriyor.

OCS sisteminde, müşterilerden çağrı merkezi temsilcilerine gelen çağrılarda da, sesli yanıt sistemi olarak devreye giriyor ve yönlendirmeyi müşterinin ihtiyacına göre gerçekleştiriyor. Bununla birlikte, aranması gereken müşterileri, kurumsal müşteri ilişkileri yönetim sistemine entegre, otomatik olarak belirleyebiliyor. Çağrı almak istemeyen müşteriler için ise, sistem üzerinde aranmayacaklar listesi üzerinden hareket ediliyor.

OCS, hem telefon aboneleri olan müşterilerin, hem de kurumların ihtiyaçlarını karşılayacak

Kurumların hizmetlerini pazarlamada olabildiğince kısa zamanda ve nokta atışı şeklinde müşterilere ulaşmasını sağlıyor. Aboneler ise kendilerine gelen çağrılarda veya mesajlarda sunulan hizmetlere ihtiyaçları olup olmadığını tespit ederek, kararlarını anında, tek tuş ile sisteme yansıtabiliyorlar.

OCS, abonelere sesli olarak fatura bilgisinin iletilmesini sağlayarak, abonenin fatura tutarından zamanında haberdar olmasını, hatta ödemesini kredi kartı yapabilmesini sağlıyor.

OCS, telekom operatörlerin şebekelerine kurulabilmektedir. Telekom operatörlerin yanı sıra, 3. parti firmaların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ölçekte ve özelliklerdedir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın