Çok fonksiyonlu (MFP) ofis cihazları pazarındaki satışlarını yüzde 37,5 artırmayı hedefleyen Toshiba-Elektromak, bayi kanalını daha da güçlendirmek amacıyla,  sektörün deneyimli ismi Meriç Bomba?yı Bayi Koordinatörü olarak atadı. Bomba, yeni görevinde Elektromak-Toshiba?nın bayi kanalının tüm iş akışlarından ve yönetiminden sorumlu olacak.

Sektörde ilk bayi kanalını kuran ve 36 yıldır Toshiba çokfonksiyonlu (MFP) ofis cihazlarının tek yetkili dağıtıcısı olarak hizmet veren Toshiba-Elektromak, bu pazarda önemli bir deneyime ve pazar gücüne sahip. 2011 yılı içinde bu sektördeki pazar payını, yüzde 12,5 artırmayı hedefleyen firma, yeni atamayla birlikte, müşteri beklentilerini karşılamayı, satış rakamlarını artırmayı ve Toshiba markalı ürünleri bu pazarda  üst sıralara taşımayı hedefliyor. Bomba, yeni göreviyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, öncelikli amacının müşterilerini Toshiba-Elektromak?ın kaliteli hizmet anlayışı ile buluşturmak olduğunu söyledi.

1972 İstanbul doğumlu olan Meriç Bomba, İngilizce biliyor ve Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. 2002 yılından bu yana çok fonksiyonlu ve yazıcı pazarında üst düzey yönetici olarak görevler üstlenen Meriç Bomba, uluslararası şirketlerin ürünlerinin pazarda geniş yer almasına önemli katkılar sağladı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın