Yaygın şube ağı ve müşteri odaklı yönetim anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Finans, şimdi de ?Kıymetli Maden Depo Hesabı?nı hizmete sunarak, müşterilerinin altın ve gümüşe yatırım yapabilmelerini sağlıyor.

Türkiye Finans, müşterilerinin birikimlerini güvenli bir şekilde gram altın ve gram gümüşe yatırım yaparak değerlendirebilecekleri ve Türk Lirası karşılığında alım-satım yapabilecekleri yeni ürünü ?Kıymetli Maden Depo Hesabı?nı hizmete sunuyor. Türkiye Finans şubelerinin yanı sıra internet ve telefon bankacılığı üzerinden de gerçekleştirilebilen alım-satım işlemleri, kıymetli maden işlemleri ?kaydi? olarak yapılacak.

Kıymetli Maden Depo Hesabı açılışında, müşterinin kendi cari hesaplarında ?kaydi? olarak altın ve gümüşün bulunacağı bu hizmet kapsamında; altın 995/1000, gümüş ise 99,9/100 saflık derecesinde alınıp satılacak.

Bu hizmetten faydalanacak kişiler; 0,01 gramdan başlayan miktarlarla, herhangi bir işçilik maliyeti ödemeden, çalınma riski olmadan ve gün boyunca güncel olan altın ve gümüş fiyatlarıyla işlem yapma imkanına sahip olacaklar. Gram altın ve gram gümüş alım-satımı yapmak isteyenler ise işlemlerini Türk Lirası üzerinden yapabilecekler.

Altın ve diğer kıymetli maden fiyatlarının yükselen bir trende sahip olması ve özellikle altının Türk toplumunun güvendiği yatırım araçlarından biri olması sebebiyle Kıymetli Maden Depo Hesabı?nı hizmete sunan Türkiye Finans, sürekli büyüyen kıymetli maden pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın